Olin kävelly Tuomilehthon ja vein taas lukemista. Sielä sitte oli Kia vähän kylymänä. Ei se tainnu herätä sitte vielä, ko akkua olevinhan herätelthin.

Eipä sattunnu mukhan se boosteri jolla ois saannu elua.

Kahavia juoresa tuli sitte viestiä naapurilta, että hän on iltasella lähösä käymhän Muoniosa kaupasa, että mukhan mahtuu, jos kiinnostaa. Käppäilin tänne ja tein kauppalistan. -18 oli kävellesä, mutta kylymä viima kävi vasthan.

No, kaks meitä sitte lähti kauppareissulle föliihyn.

Sielä sitte perillä yks viethin K-marketin ethen ja me muut menimmä Ässälle. Kuski meni tankille ja minä hiippailin kauphan. Kiertelin aika äkkiä listan kans.Sitte, ko olin jo melekhet maksellu ostokset ni tankkaajaki tuli kauphan.

Irja oli kassalla huuli pyöriänä, että miten tähän aikhan? Sanoin, että keräthin porukka ja sitte lähethin tänne. Sain maksettua ja sitte , ko olin viemäsä kärryä jo pois ja nostin kasseja siittä, ni eikö se kylymäkassi levinny. No, pikasesti sitte kassalta muovikassin  hain ja siihen sulloin sen hajonhen kassin tavaroinhen.

Hupsista. Karkas jo ennen lopullista muotua tämä sepustus.

No , sitte taas sano Irja, että sielä olis 30-60 rosentin alennuksella ny tavaraa.Viimisen tunnin alennuksia.Syötävää oli. Ostin sitte sieltä vielä heti 1,10 euron eestä syötävää kahavin kans.

Sitte naapuriki tuli kassalle ja sai maksettua. Veimmä autolle tavarat ja eikö yhtä sitte hakehan K-marketilta. Sielä tuo seisoskeli ulukona ja savu nousi, ko savutteli siinä. Ukko authon ja eikö menoks, tai tuloks, ko tänne tulthin.

20:55 olthin tuosa kartanolla. Että joskus voi tehä kauppareissun vähän myöhemmälläki.Ny huitasin vielä sumpit ja pari croissanttia siihen mukhan.Semmosta touhua.