Ei ollu oikhen erikoista touhua tänä päivänä. Heräsin aika varhain. Mitäs sitä nukkuu, jos ei nukuta. Aamupuurot ja kahavia ja sen semmosta.

Sitte menin tuonne ulukorakennuksen kulumalle pistähän niitä isompia lautoja ja lankkuja sisälle.Ne on olhet tuola ulukona siittä asti, ko nuo yhensortin siltaukot kävi sielä sillan alla jotaki nyhertämäsä. Toivat sitte ne puut tuohon meikäläisten kashan.

On sielä vielä pressun alla muutaki tavaraa.Täytyy ne joskus kinnata mökille, tai jos ei sinne, ni eikö tulta alle.

Eukko lähti sitte iltapäivällä kuskiks taas ja minä tulin sillon just  sisälle.Kinnasin sitte taas kaffia pannullisen. Aloin raveja seuraahan.Eukkoki sitte kotiutu josaki vaiheesa ja sano, että pitäs mökillä kävästä tyhyjentämäsä vesiastiat ja vierä sinne jotaki vielä. Sinne sitte. Ei sielä kauan menny. Just takasin tullesa mökkitien varrelta lähti taas joku lintu(koppelo?)lenthon.Mikä lie.

Taitaa olla vakipaikka sielä.Sitte taas raveja ja välillä nuita kisoja.Suomalaiset oli just semmosia, ko tuliki oroteltua.Ruuskanen on vanha ja se rantaruossalainen muuten vain vääräsä sariasa.Sillä yhellä taas kävi kauhia tuuri. Naiset oli ihan kohtalaisia ja aiturit meni oikiasthan yli ymmärryksen. No, huomenisa juluma totuus lyö vasten naamaa. Mäkelä ny oli tavallisen kankia finaalisa.Nyt vielä alakaa pikaviestit. Kassoiskohan. Takasa on tuli vielä ja siinä se.

vanha%20kuu.jpg

Öitä.