Siinä se on kohta tämäki päivä menny. Ei palion oo tarvinnu ulukosalla liikuskella.Vähän hiekkaa heittelin iltapäivällä tuosa kartanolla. Tuli yhistykseltä viesti, että porthailla( kylätalon) olis pari sangollista sitä.Perhän vielä, että äläkää liukastelko.

Hihtelyä katoin sen verran, että naiset sai osuutensa tehtyä ja lopetin siihen.Kahavia on kulunnu kyllä. Sitte hain riistakameran pois, ko taas oli linssi huurusa, ettei kunnon kuvia saa. Jotaki kuitenki.

n%C3%A4rhi1.jpg

n%C3%A4rhi.jpg

Näköjhän on sapuskaa ollu. Sitte aloinki raveja seuraahan.Siinä meni jonku aikaa ja sitte välillä käväsin saunan laittamasa "päälle".

Ennen viimistä ravilähtyä se oliki jo lämmenny. Eikö sinne.

IMG_0376.jpg

Mikäs se sielä kuistilla?

kyl%C3%A4talo.jpg

Sitä ne eilen sielä viritteli. Vai millon se oli?

No joo, eikö saunohan.

kyl%C3%A4talo1.jpg

Sielä ihan eukon kans olimma. Sitte takasin tulon jälistä vilikasin sen viimisen ravilähön Veikkauksen sivuilta. Puhelin sitte piippaili, tai hälytteli. Siinäpä sitte jutellesa eukon velien kans alako joku ääni häirissehän ja nyt alako sen verran vaivaahan, että oikhen aloin ihimettelehän sitä.Syyki löyty.

rustelus..jpg

Se oli tämä "rustelus" joka yritti ottaa kännykhän yhteyttä, ko olin just aikasemmin ottannu Bluetoothin pois päältä.

Ei sen kauempaa tarvinnu syyllistä hakia.Tuo kuva kesältä, niinkö päiväyksestä näkyy.Siinä tais mennä yhet autokisatki aika-ajoinhen, ko en huomannu seurata, mutta yks lysti. Näillä menhän ja kohta lisää kaffia.Oikhen ite (konhella)jauhettua sai mitalla laittaa suorattimhen.Näin nyt.