Merkillistä hommaa.Riistakamera oli saannu jonku kohtauksen vesisathesa. Sammutteli issiihän ja sitte ihan nuin vain käynnisteli taas.Yritin sitä värkätä, muttei se huolinnu mitään vasthan.Pistin sitte pöyrälle, ni taas tuo sitte vilikutteli valua, ja pisti issensä päälle.Jotaki se yritti ja sitte se meni mykäks, eikä millään sitte, vaikka uuret patterikki laitoin, ni ei halunnu mennä päälle.Höh!

No, käväsin ruokaa hakemasa ja samalla sitte hain toisen kameran. Vähän erilaisen. Kestäneekö yhtään pakkasta?

Sitte taas tänä päivänä kiikutin sen sinne maisemhin orottahan kuvaamista.Saa olla sen verran aikaa sielä, ko lämpimiä riittää.

Olin jo aikasemmin uruhannu peräti 118 eurua uuthen näythön. Se tuli tänä päivänä. oli vain aluks kova ropleema, ko ei meinannu löytyä oikiaa sovitetta konhen ja näytön välisä olevalle kaapelille.Tuntitolokulla hain ja välisä kävin  Tuomileherosaki ja sitte, ko sieltä palasin, ni konttasin vielä alakaapitki läpi ja tuosta puolen metrin päästä kaapin perältä romuin alta löyty se kaivattu sovite.

k%C3%B6tys1.jpg

moni2.jpg

Kyllä sitä joskus voi olla vaikiaa hakia jotaki tavaraa. Ne on ylhensä piilosa siinä ihan vieresä.

Niin, ettei mitään ihimhellistä oo tapahtunnu, mitä ny vähän puolukoita keräsin.Joku epäili, että onko ne jo valamhiita.Jos ei näillä ilimoilla oo, ni olokhon sitte.Ei mulla muuta.