Ei sinistä, eikä punasta, ko pyörälenkkiä. Pyörä kyllä on punertava. Kävin sitte joskus ajelemasa, ko eukko oli kotiutunnu.Enste menin käymhän etelän puolella.Sitte mökille ja kamerhan toinen kortti.

24.6.18.3.jpg

24.6.18.2.jpg

24.6.18.jpg

24.6.18.4.jpg

Kyllä se vesisare kummasti auttaa nuita kasveja.

Pois lähtiesä sitte peittelin siinä portinpielesä sitä"kulukijanmerkkiä". Iso paskakasa oli väännetty siihen 5 metriä portista.Ei vissin ollu tohtinnu kävellä piremmälle.Paperia kyllä oli "kylyvänny" aivan holtittomasti.Varmasti ois norsun takapuolen niillä pyhkässy.

Sitte tänne ja Kauhavan raveja vähän aikaa ihimettelin. Meinasin ihan nukahtaa.Sitte eukko lähtiki taas "päivystähän".Aattelin siinä, että mitähän kehittäis. Jonku aikaa istuskelin kuistilla ja kuuntelin musiikkia tabletilta. Sitte huitasin jotaki pientä kithan ja kampetta päälle ja pyörän selekhän ja kohti Jäkälämaata.Olipas kova vastatuuli. Sieltä palatesa menin sitte eukkua ja anoppia moikkaahan.Sielähän oliki hommia sopivasti.

Kas!

24.6.18.7.jpg

Vesille venosen mieli...sano.Uppuaahan se tuola iliman pohojatappia.Mites tuonne menis.No, pitkin pajukkua ja saaphat jaloisa.Mutta, mutta. Tulipa märkä olo. Tais kuitenki imasta vettä sishän vasen saapas.Onneks se on jo lämmenny jonku verran.Ei saapas, mutta vesi.

24.6.18.6.jpg

Eikö sitte takavasemmalta sinne ja kollaahan sitä tappia, että misä se ui.Löyty se viime.Eukko kipasi hakehan ämpärin, että sain sen venhen tyhyjemmäks. Hyvin se alako tyhyjenehän, ko sai tapin paikoilhen.Pitäs vissin sitte kohta taas vesi mennä alemmaks.Sitte se on ihan kuivilla ja voi heittää tapin pois ja saa ihan tyhyjäks. Sielä on vielä vähän puskisa ne pyöriät puut.No, kasvaahan niitä uusia.

Formulatki on taas tältä viikonlopulta ajettu ja eka oli maalisa taas ykkönen.Semmosta touhua.