Olipas viliposta ollu yöllä. Ei kuitenka mitään isompia pakkasia, mutta nollan toisella puolen kuitenki.

Menin sitte joskus kasselehan onko uusia uimamaisterin tutkinnon suorittajia ollu yöllä liikhellä. Olihan niitä viis. Samalla lailla lankulta hypänhet, ko erellisekki. Sitte oli vielä yks pieni pitkänokka kräpsyn sisällä.

Sai taas harakat hyvät ateriat. Naapuri oliki menny lenkille, ko ei pyörää näkynny. Semmosta. Tuli sitte itekki iltapäivällä kävästyä Äijäjoella ja mökillä. Laavurannan jätin välhin. Löysin tuolta kätköistä vanhan virityksen mikä joskus eteläsä ollesa oli käytösä.Ei ollu sitä kiinnitystä tallesa, ni vain lykkäsin tuohon ilima-aukhon ja vääntelin sen verran, että näkee taate siittäki.

DSCN0288.jpg

Ns. syriäsilimällä siittä vilikasee, ni näkee kyllä.

DSCN0289.jpg

Tuoki suurentaa jonku verran. Monesti päivällä luulin, että auto on ihan takana, mutta ei ollukka.

Sitte pari kuvaa riistakamerasta.

IMAG0030.jpg

Tämä ukko on ns. kausivaloasentaja.Hih!

IMAG0048.jpg

Tämä ukko on taas tullu joskus lenkiltä.77 kuvaa sielä oli, muttei yhtään elukkaa, eikä tuntemattomia kulukijoita, eikä yöllisiä hiippareita. Vielä kestää kuisti kasasa.

Postiki oli pari laskua tuonnu. Toisesa oli taas nimi vaihtunnu, vaikka erellinen kortti (Autoliitto) oli oikhen tehty.Piti soittaa ja sanua, että voisittako jo päättää, että kummalla nimellä minä oon sielä teirän tieroisanna.Lupas taas laittaa, että varmasti on oikhen sielä nyt.Erellisesä kortisa oli Tornion osaston jäsen ja nyt se on lopetettu ja siirretty porukka Napapiirin osasthon. No, tätä menua olhan kohta haaroisa. Kjeh, kjeh!

Iltapäivän lenkin jälistä kävin saunomasa. Ei ollu ees patterisa lämpö päällä.Oli ihan viliposta ensiks. Normaalia enemmän löylyä, ni kyllä tasottu.Ihimettelin, ko ei tavallisella lämmittämisellä ollu, ko 60 astetta.

Ei mulla muuta.