Eukko se mennä polokasi lenkille ennen minua. Kyllä minäki sitte joskus myöhemmin lähin perhän. Sain tuosa jonku matkan pääsä yhen pariskunnan kiinni ja ne meni vastatuulhen tosi hiliaa. (pikkumies ja ...) . No annappa olla ...eukko se porhalsi vasthan ja huusi menevänsä mökille. Kävin sitte merkkaamasa lootalla ja kohti mökkiä. Sielä jonku aikaa ja jotaki pientä touhua ja otin ja vaihoin kamerhan toisen kortin.Olihan sinne jotain pientä tarttunnu.

tytt%C3%B6.jpg

Linttakoipi tarkasteli, että misäs pelottimet on? Ketähän täälä vaikuttaa jne.

tytt%C3%B61.jpg

Tämä sotkijasotka oli sitte hyväksynny uusvanhan talon. Meinaa yöjuoksulle lähtiä tuosa, ko kello oli vähän yli puolenyön.

Sitte eukon kans uuresthan sinne lootalle ja laavuranthan.

Laavuranta3.jpg

On se vähän laskusuunnasa tuo vesi.

laavuranta2.jpg

Viime kesänä tämä laskuoja ei ikään ollu näin kuivilla.

Laavuranta4.jpg

Mitähän porukkaa on käynny, ko ei jaksa alta kahenkymmen metrin päähän roskia vierä.

Laavuranta5.jpg

Sitte viimen, ko sinne asti pääsevät, on voimat sen verran vähisä, etteivät saa kantta auki?? Semmosta.

Sitte taas pyörän päälle. Taas oli liikennettä tiellä. Pyöräileviä pariskuntia ja vallanki ulukolaisia oli liikhellä.Kauhialla vauhilla, mihinkähän oli kiire? Saretta pakhon kai?

Sitte eukko jäi värikhäitä kukkia poimihan ja minä jatkoin Jäkälämaalle. Sieläki on loota. Sielä tuli kans kylän porukkaa vasthan. Kävin lootalla ja ajelin takasi ja sitte oli taas pari ihimistä pyörän päällä ja vieä sama mies(Pentti) tuli vasthan, ko mennesä ja huusi, että täälähän on ruuhkaa. Ja taas kohta pari ulukolaista vasthan käsi pystysä ja ennen Oskarintietä vielä yks ukko.Seki näky olevan jostaki meren eteläpuolelta.Sillan lähellä alakovat taas tietä raapihan kaivurin kans. Nyt vain toista puolta, ko eilen. Kelikamerasta hyvin näkyy.

IMG_20180619_160825.jpg

Alako vetää enemmän pilivhen ja kohta tuliki vettä.

IMG_20180619_160836.jpg

Kyllä nuo vaatiiki jo sitä. Eipä täsä ny muuta muista näin äkkiä.