Tullu tuosa pari kertaa kävästyä kassomasa, että mitä kuuluu mökkimaisemhin. Tuulta vettä ja aurinkua.Sitte löyty sieltä kotahomman sisältä muutama kuollu myyrä.Olisko peräti 6 kpl.

Olivat ryötykset menhet vesisaavhin ja ämpärhin. No, ne oli kyllä tyhyjiä, mutta korkiat lairat, ni eihän semmoset tumpelot pääse sieltä pois.

Tuli sitte istuttua tulhen tuijottamasa.

tulet.jpg

Kannoin astiat ulos orottahan vettä, että saa vähän puhistella.

astiat.jpg

Äkkiä sielä aika meni ja sitte hilipasin takasin tännepäin. Vähän aikaa täälä ja sitte Tuomilehtua kohti.Näky olevan ihan niemenokkaki jo vapautunhen veen alta.Sittepä vain istuskelehan ja parantahan maailmaa.Ihan niinkö tuvasa sisällä.

nokka.jpg

Sitte taas, ko lähin tänne takasin, ni huomasin, että lappalaiset oli vallannu melekhet kulukuväylätki. Ei osaa ihimiset ajaa autoja sillaa, että mahtuis paremmin.Sinne sun tänne ja tuonnekki.Vähän niinkö romut niitten kartanoilla.

autoja3.jpg

Sielä niitä meni ja tuli.  Osa sai tarpheks ja lähti pois, ni uusia tuli tilalle.

Autoja2.jpg

Kumma, ko tuo mäki oli miinotettu oikhen kunnolla.Oishan tuola muuhallaki ollu tilaa, mutta, ko on tottunu pulukan pistähän puun vierhen ni....?

autoja1.jpg

Sielähän sitä kävivät jokku ihan tupakkia ulukoiluttamasa.Myöhemmin muutama ihan asiallisen näkönen "heinäkenkä" kävi tuosa porthailla istumasa.Ei minun, mutta tuosa joista menhän tuohon koululle. Ottivat valokuvia ja sen semmosta.

autoja.jpg

Tuonne iltakahekshan asti ne piti niitä juhuliansa sielä.Viimen vissin kyllästyvän joikuhan ja lähtivät "tunturhin"(hih).Että tämmöstä. Ohoh! Onnibussi meni vielä tänä aamuna.