Olipa tänä päivänäki kovaa tuulta.Tai sitte kohtalaista. Ei niin kovaa, ko eilen. Eilenhän täälä sisällä meni yks lamppu mykäks. Vaihoin samanlaisen tilalle, oikhen kassoin, että on sama. Sitte kumminki tuli mielhen, ennenkö sen laitan sen suolakiven sisälle, että kokeilhampas toimiiko. Tuli kuitenki vanhasta muistista pistettyä se vähän pois ihan naaman läheltä, ko pistin virrat päälle. No voihan pyhä jysäys! Armeija aikana yks kapiainen , joka piti meille räjähysainekoulutusta, sano, että sähkön ja räjähtävien kans pitää aina olla vähän varphailhan. Lamppu pamahti ja meni tuhannen palasiks. Osia lenteli sinne sun tänne.Oikhen naapurinki "hälytin" kassohan. Yks sulakekki posahti eteisesä.Elikkä tahtoo sanua, että se lamppu oli jo vikaantunnu. Elikkä koko systeemi.Roskhin meni.

"Muisto vain jää" laulovat Jouko ja Kostiki ennen.

Nyt on sitte tullu käytyä melekhet raveisaki Åbysa asti. No, tietokonhen välityksellä vain.Samalla lämmittelin huushollia.Olin jo aikasemmin kävässy saunomasaki.Nyt on sitte vajaat 200 kuvaa otettu riistakamerasta pois.Enimmät sosialisoin.

Nämä jäi jälelle.

25.4.20.1.jpg

Täälähän on hiliasta.

25.4.20.3.jpg

Oiskohan tuosa jo sen verran, että vois syörä?

25.4.20.4.jpg

Tääläki on.

25.4.20.jpg

Tähän on jo tullu vähän jotaki, ko vettä tippuu alas.

25.4.20.2.jpg

Onkohan joku tulosa? Ihan, ko ois jotaki kuulunnu.

25.4.20.5.jpg

Joopa joo. Pyssymies liikhellä. Kylläki kävin naapurin akkunan allaki paukuttamasa hajalle yhen ison myyränpesän. Talloin vielä sen kashan kunnolla. Eipä sielä ollu liikettä sen pahemmin enää.

Semmosta touhua.