Taas pukkas lauantain.Tuuli repi lumet puista alas ja jännäsin, että joko mastosta tippuu jäät, ei tippunhet. Sielä on kisat kuulemma alakanhet. Kävin seinän takana kassomasa naisten hiihtelystä viimisen kilometrin. Tuntu siltä, että joku selostaja saa kohta kohtauksen. Ei se sitte saanukka.

Olis sielä ollu ampumahihtuaki, mutten viissinny alakaa ees kasselehan. Minulla alkaa oma "urheilu" vasta nyt. Tarkottaa Kuopion raveja. Oranssi lappu on ilimestynny kylätalon ovhen. Tarkottaa sitä, että on tulosa jotaki yöpyjiä? Nuita ei vissin siltaukkoja lasketa. Kuuluukohan ne jo kalusthon?

Oli taas jännä seurata, ko mustarastas kävi hakemasa muutaman rusinan. Enste söi niitä jonku verran ja sitte otti vielä evästä föliihyn. Jokku linnut tais ottaa nokhinsa, ko pistin kannonnokhan astian ja siihen siemeniä, ettei niitä pitkin kartanua roiskita.Siinäpä.

Niin joo. Tuli ihan eilen käytyä mökilläki. Kuukausiko oli jo väliä. Oli sinne jostaki luntaki kertynny.

IMG_20180209_114420.jpg

Siinoli mökkitienvarresa linttakoipi käynny syvällä.Ite seisoskelin kuvaa ottaisa lumikengillä ja sai oikhen kurkotella tuota sauvaa tuonne. Kyllä se ihan maata myöten oli kaivellu.

IMG_20180209_123353.jpg

Jänis oli mökin nurkkaaki yrittänny järsiä.Mahtoko maistua hyvälle?

IMG_20180209_125159.jpg

Tuuli alako tiputella lunta puista.

IMG_20180209_125154.jpg

Oli pakko ruveta suunnittelehan takasin lähtyä, ettei kaikki messän lumet oo niskasa, ko sielä rämpii. Mukavia mossahuksia sielä kuulu. En halunnu jäärä semmosen kasan alle.

Näin sitä vanhoja(eilisiä) tuli sitte muisteltua, eikä vielä oo tikusta tullu.