Ihan on tullu pyöräiltyäki jonku verran.Turhiaki reissuja. Tuli kävästyä Sonkamuotkasaki. Turha reissu. Oliki kuppila kiinni lauantaina. Syytä en tierä. No, sitte sunnuntaina kohti savustamoTunturikalan kotaa. Just ko olin lähösä velipoika soitteli. No, eikö menoks.  Sitte pääsin perille ihan kovasa tuulesa. Kaivelin rahoja eshin ennen sisälle menua. No, eipä sitte löytynykkä.Että otti pathin. Vielä kerran. Sitte löysin peräti kolome eurua pussin pohojalta. Kaffit tuli juotua. Kyllä ne sano, että syö vain ja maksat sitte joskus.Niin palion potutti, etten syönny. Ajelin sitte tänne ja tuosa ihan eteisen ja kuistin siinä "pikkueteisesä" lattialla  oli rahat.Huh!

Viiskymppisiä oli nipusa.Olin vain sen tempassu ja sitte, ko puhelinta otin laukusta, ni olin raapassu rahat lattialle.Sattuuhan sitä, vai?

Eilen sitte uusiks homma.Ihan rahat föliysä.Se on minun vararahasto, jos ei sattus vaikka kortit pelaahan, niinkö on joskus käynny josaki. Ihan oli Unto ite paikalla.Ja pari muijaa kans. Asiakhaitaki oli ihan ulukomailta asti.Multa kysyvät, että joko syön. Joo, sanoin. Se tavallinenkö? Joo.

Osasivat laittaa sen mitä ennenki oon syönny.Sitte vielä istuskelin jonku aikaa sielä syönnin päälle. Lähin sitte ajelehan takasin tänne.

Taas oli se saakelin Savikon? auto, ko pyhkäsi vierestä, että hihat lepatti.Väritys ainaki passas.

Sen jälistä jonku ajan päästä tuli neliän rekan letka ja meni ihan toiselle kaistalle jokahinen, ko ohittivat. Olihan siinä föliysä se Kilipiksen "maito-autoki", eli Pihkakoski, vai mikä sen nimi on. Ne on sentäs nähänny ennenki pyöräilijöitä kapialla tiellä.

Kaikelviisii.

Jos lähtis vielä akun tyhyjentähän tuonne lautaläjälle.Sopiva tuuli taas, ni ei pikkuötökät taira olla vielä riesana.

Lopuks kuvapläjäys.

V%C3%A4yl%C3%A4%C3%A4.jpg

v%C3%A4yl%C3%A4%C3%A4%201.jpg

v%C3%A4yl%C3%A4%C3%A42.jpg

blommor4.jpg

blommor3.jpg

blommor2.jpg

blommor1.jpg

blommor.jpg

Kolome eka kuvaa Ollisonmukan seurulta ja loput tästä kartanolta ja postilootan läheltä.