Jopa joo. Ei nuilla härmäläisillä oikhen kisat mee, niinkö ne kovasti puhuu.Saapa nähä montako huomenisa lähtee taas shoppailehan.Turhan palion ne sinne lähetti nuita kerrasta poikki urheilijoita.No, sieläpä kitisevät, että siinä ja siinä oli vika. Sitä taas tänä iltanaki kaivethin jokku sairauret eshin.Olisko pitänny kassua peilhin ja olla kotosalla?

Sitä tuli kävästyä pyörän päälläki joskus päivällä.Ensiks säikähytin yhen kylänmuijan ohiajaesa.Sitte kurvasin mökille ja kinnasin sielä puita niistä kasoista sahauspaikalle. Sitte noirun sahanki käynthin, ko ensiks olin sekotellu ainheita.Muutaman kalikan sahasin ja sitte olin tyytyväinen. Kasselin kortin, että mitä oli tallentunnu, elikkä eipä mainittavaa.Otin ite muutaman kuvan.

7.8.18.jpg

7.8.18.2.jpg

7.8.18.3.jpg

7.8.18.4.jpg

7.8.18.1.jpg

Tuommosta. Josaki välisä soittelin, tai yritin soitella puhelua.No sitte lähin polieskelehan lootalle ja, ko menin mäkiä alas, ni alako ranthesa tärinä ja sitte alako puhelin kilistä.Menin sitte lootalle asti, ennenkö vastasin.Semmosta. Sitte alakoki lykätä vettä alas.No, eipä tuo kauan sarellu.Sitte polokehan tänne.Sitte oliki aika rauhallista illalla.Töllöstä yks osa yhtä sariaa ja sen semmosta. Parit lähöt kasselin Mikkelistä ja loppu ilta urheilua.Eipä se isompia tapahtunnu.