Oli sitä luntaki tiputellu joskus tuonne kartanolle.Eukko lähti äitinsä kas kaupoille ja minä sitte kävin joskus lykkäilemäsä lunta.Siinä sitte kiikuttelin posteljoonille sen eukon tekemän lahajuksen. Sitte taas joku naama näky tuolta kylätalolta, ni aattelin, että samalla vien sitte Kirstin ja Maijan lahajukset sinne.Kuistilla oli sauvat, pieni lapio ja sisällä näky olevan kaks naista.Ihan aikusia näyttivät olevan ja yrittivät sitte engelskaa mulle puhua. Näyttivät niitä kamojansa ja kyselivät, että mahtaako ne huolia niitä liniapiilhin?Siinä oli pari ahkiota ja kauhiasti rompetta . Sukset molemmilla. Yms,yms.Meikä sitte rohkasi issensä ja sano, että "nou problems". Hih! Sitte kyselivät , että onko se pysäkki kaukana. Selitin sitäki niille.Ja sitte jatkahan lumihommia. Ne sitte tuli kampheinensa ulos ja vetivät pysäkille. Sinne jäivät seisoskelehan.

Sitte tuliki Gold Line ja poimi ne kyythin. Minä tietysti sitte vieraskiriaa lukehan ja ihan oli ranskalaiset nimet molemmilla. Kovasti kiittelivät yöpaikkaa.

Semmosta. Sitte kuvailua.

tonttuja.jpg

Jokku sanoo, että tuosta kulukee tuommosta porukkaa??

tonttuja1.jpg

Saa ny nähä sitte. Toisenlaista porukkaa taas liikkuu nuilla lennoilla.

eff.jpg

Nuo meni tänä päivänä ja huomenisa sitte lisää.

eff1.jpg

Hulluja nuo engelsmannit. Ei nuo kyllä samhan aikhan pääse lähtehän millään.

Toistakymmentä liniapiiliä niitä kuskailee sitte erestakasin. Välillä vähän ojan pohojillaki. On niillä rikhailla kiikut ja leikit.