Tuli sitte herättyä tähänki päivhän. Väänsin sitte aamulla enste pillerit naamhan ja jonku ajan päästä sitte semmosta pikapuuron tapasta vielä mikrosa.

Sitte pitiki hinautua tuonne ulos ja lapio kourhan. Tuli semmonen  toivomus (määräys,hih!), että olis parempi kulukia naapurin rouvan tuosta porthaita pitkin, ko vie roskapussia, tai käy postilootalla. Sinne sitte kaivelehan.

29.3.20.1.jpg

Eihän sielä ny näyttänny olevan palion lunta.Vai oliko sitteki?

29.3.20.jpg

Oli kuitenki, että ihan piilhon pääsi ko lapioi tuola polokua auki. Vähän meni mutkalle, ko arvuuttelin oikiaa kohtaa .Tuolta koulun porthailta kasselin, että tuosta lähen tulehan alas.Lopusa piti suuntia koriata vähäsen.Tasaselle kuitenki pääsin. Naapurin rouvaltaki oli sillä aikaa tullu viestiä, mutta puhelin oli sisällä. No huitasin kuitenki kahavia tulehan ja naapuri tarios nisut.Semmosta.

Sittepä se on mennykki sielä sun täälä ja varsinki täälä. Aurinko on muistannu paistaa ja pikkusen oli tuulta, muttei haitaks asti.

Ilta meni sitte ihimetellesä ja yhtä ohojelmaa töllöstä seuratesa. Pari pientä lämmitysjuttua on kans ollu.Eipä täsä ny muuta.