Ilimeisesti kyllä, koskapas tuntuu kylymemmältä, ko mennä viikolla. Aamulla oli -18 herätesä. Sitte se päivällä vähän helepotti, mutta näyttääpä tuo taas ottavan otetta ilthan mennesä.Sielä oli jo ihan justhinsa -16 ja lisää taitaa tulla.

pakkasta.jpg

Niin joo. Käväsin roskia viemäsä ja samalla postilootalla, vaikka ei sinne ookka tiistaisin nykyyhän mitään oikhen ilimestynnykkä.Huomasin ,että joku on taas yrittänny ajaa samalla kohalla ulos, ko mennä viikollaki. Oli nyt semmonen läheltä piti tapaus.

Joku tunti sitte meni varsinainen kulukue etelhän päin. Yritin katella, että oisko tullu kelikameran kuvhin, muttei taaska ollu sattunnu kohalle. Oli eellä vilikkuauto ja sitte iso lavettiauto josa kyyrisä aika iso ökypaatti.Sen peräsä vilikkuauto ja sen peräsä monta henkilöautoa ja rekkaa. Kyllä ois sen kulukuuhen voinnu aatella sattuvan kelikamerhan, muttei, ni ei.

No, nieleskelhän sitte vain. Kyllä muuta näkemistä niisä löyty, niinkö poliiseja ja yks tuttu terveyrenhoitoalan ihiminen autolla.Niinkö näkyy, ni ei mitään taaska oo tapahtunnu.