Eipä mennykkä loppuilta putkhen.

No, ensiks aamulla heräsin jo kolomelta. Vähän aikaa pyöriskelin ja sitte menin pilleripurkille ja otin lääkhet. Selasin täälä konhella mitä on maailmalla tapahtunnu.Keittelin kaffit ja taas selailin.Kello lähenteli seittemää ja hiivin takasin sänkhyn.

Siinähän se meni sitte pitkälle aamupäivhän asti.

Lähin sitte käväsehän Tuomilehosa. Hain tikhat ja suoritin yhen toimenpithen mitä oli toivottu. En ees tippunu tikhailta.

Sitte takasin tänne. Vähän aikaa täälä ja sitte mökille kassohan. Ei erikoista. Minä olin parisa kuvasa ja sitte yks maisema, josa ei ees linnunpyrstyä näkynny. Sitte taas takasin tänne ja postilootasta lehti ja pari mainosta ja Perhiksen lasku.

Tuosa ennen mökille lähtyä juttua kartanolla "talkkarin " ja raktorikuskin kans.Matti nimelthän.Ne jokka aktiivisesti seuraa asioita voi tietää kenestä on kyse.Talkkari ei ollu päässy Tynnyrilaelle, ko sielä oli lyöty puomi lukhon.Harmi tietysti heirän kohalthan.

Aattelin, että ko tuosa vähän pirän tulta, ni lähen sitte iltalenkille.No en lähtenny. Taivhat aukes.Huvikseni nyt en lähenny issiäni kastelehan.

Olhan sitte kotona.Molskis.IMG_0529.jpg

Olokhon tämä nysse kuvituskuva.