Osaa ne olla olevinhan tietäviä, vaikkeivät mitään tieräkkä. Nyt tarkotan nuita Elisan asiakaspalavelijoita. Tuli tehtyä kaupat(ko sai...jne.)täsä yks päivä ja se sitte kyseli, että mihin Matkahuollon paikhan se lähetethän. Sanoin , että Muonion matkahuolto. Sitte se niin lupas tehäkki.

Annappa olla.Meni jonku aikaa ja viesti kilahti, että nyt ois valamhina se tilaus. Menin sitä sitte lukehan, niinkö tapana on.Täh!!

Matkahuolto Kolari. 129 km. Google mapsin mukhan.Ei mitään käsitystä matkoista tuola eteläsä.Pomppas!!

Ei muuta, ko sitte konhelle ja kassohan saako sen vielä uusiks.Sain sitte yhen henkilön kiinni ja se kans alako sitä ihimettelehän. Sanoin, että kauppa peruuntu sillä sekunnilla, jos sen pitää tuolta hakia.

No se "täti" sitte sano, että anna sen  kävästä reissun Kolarisa ja hän pistää toisen matkhan. Kyllä se palautuu heille.Sen sitte sovimma siihen malhin.Justhinsa tuli sitte viesti, että se jäläkimmäinen on sitte haettavisa Muoniosta ja se toinen yrittää u-käännöstä matkalla.Oli jo käynny Rovaniemellä ja äskön se oli Oulusa. Matkailu avartaa....kuulemma.

No, saattaa olla, että ens viikon alusa on reissu Muoniihon.Jos ei mitään tuu sitä ennen.Onhan siinä aikaa hakia se sieltä.Jos ei seki ala sitte u-käännöstä tekehän.

Semmosta touhua. No, nyt sitte orotelhan nuita sähkölaskuja ja sen semmosia.Saa nähä mitä kaikkia sielä on ollukki matkalla.Sähkölaskuki on nykyyhän kahesa osasa. Toinen sähkönsiirtäjältä.Kummallista hommaa. Se vain lisää tuota byrokratiaa ja sen semmosta.Monenlaiset firmat härkkii välisä.

Tääläkä kunta ei saa omistaa sitä sähköyhtiötä.Muuten ei saa sitä koriausavustusta nuihin liniihoin.Seki on kummallista.Se on niin väärin.Pakko saara lisää välikäsiä ja kustannuksia.

liekki.jpg

No, paremman puuthesa lämmitelhän tuolla.