Siinä se taas päivä lähti käynthin, niinkö ennenki. Sitte josaki kohtaa lähimmä kassohan kesäkahavilaa, ko netisä luki, että aukiaa 3.6.19. ja paskan mariat. Ei se mitään ollu auki.Teimmä kartanolla käännöksen ja lähimmä pois. Ajethin suorhan(eukko ajo) sitte anoppia kassohan.Sielä jonku aikaa ja sitte eukon, eno U, tuli sinne vaimonsa kans. Jätimmä sinne porukan seurustelehan ja eukko tuli tänne tekehän vähän kakkupohojia ja sitte, ko ne oli valamhit, ni viethin sinne.Saavat sitte mielensä mukhan ne viimeistellä.Sinne tuli sitte lisää porukkaa. Eukon sisko O, miehensä ja muutaman pojan kans. Yks kysy heti , että joko pääsee kalastahan.Kuulemma oli yks tyttöki föliysä. Ei tieretä meniväkkö.

Tulthin kothin ja aloin sitten orotella, että millon alakaa romuja ilimestyhän kartanolle.Tulihan niitä hyvisä ajoin. Itelläki oli yks tietokonhen akku, laturi ja jääkaappi.Niin ja iso purkillinen pattereita.Olihan nuita muitaki sielä kartanolla. Luulivat , että ne romuautot tulee jo kuureks, mutta ne pitiki tulla vasta puoli seittemältä.Olipa siinä aikaa ihimetellä. Vein sinne autolle vielä yhet helekutin suuret miesten housut, jokka eukon enon vaimo A, anto kierrätykshen vietäväks. Kuulemma joltaki ukolta oli jäänny ja hän lupas ne hoitaa pois kuleksimasta. Hyvin ne sinne kelepas.

eko1.jpg

Sitte, ko kylän porukka oli pois jaloista, ni otin jonku kuvan siittä karavaanista, mikä romut keräs. Sinne se punanen jääkaappiki rutistu muitten romuin mukhan.

eko.jpg

Yks ukko vahtaa, ko toiset touhaa. Neliihän eri authon oli mulla tavaraa.Nuihin takana olevhin ja sitte tuohon sinishen.

eko5.jpg

Pienemmät autot on jo lähtenhet ja ny lähtee isotki perhän.

eko4.jpg

Sinne ne häipyy.

eko2.jpg

Kyllä ne kaikki pääsi lähtehän.

eko3.jpg

Tämä keräs ne kaikis hyöryttömimmät roskat. En ookka käynny tarkistamasa, että jäikö palion romua kartanolle, mikä ois vaarallista renkhaille.Käyn kassomasa heti. Hetkinen vain..... No, aika hyvin on otettu. Muutama pieni kaapelinpätkä ja joku tiiviste ja muovinpala kartanolla.Siinäpä on kylänmuijilla haravoimista. Eli täytyy sanua, ettei taaska mitään oo tapahtunnu.