Nyt on jonku päivän pirelly lämmintä. Oon käynny sielä mökillä kassomasa, että onko jotaki tarttunnu kameran kortille. On sielä ainaki tuulen heiluttelemia oksia. Niin ja yks tuuhiahäntänen "rotta", joka puisa liikkuu.

lurjus.jpg

Sielä se on kytiksellä pöntön katolla.On silläki touhunsa.

Tuli sitte kävästyä tuola toisella paikalla kassomasa tuluvaa ja samalla mittomasa yhtä asiaa. Se on tuosa kuvasa.

grillipaikka.jpg

Se onki vanhan ajan kunnon plootua tuo, eikä mitään hienua peltiä. Sitte taas eilen iltapuolhen kuvasin tien varrella kaikenlaista.Meni sielä niitä sotilasajoneuvojaki kolome pitkää letkaa. Eipä sillon sattunu kuvaahan, ko olin jutuisa naapurin kans.

kes%C3%A4%C3%A4.jpg

Puisa roikku sitä sun tätä ja naavaaki.Naapuri valitteli, että rahat loppuu ja pitäs päästä pienempää asuntua asuskelehan. Jois vähemmän sitä mallasta.Joka kauppareissulta pitää kinnata "mäyräkoiraa" kothin. Hällähän sähköki on vuokrasa föliysä. Ei pitäs olla valittamaista.No, se on just niinkö ite haluaa elää.

kes%C3%A4%C3%A43.jpg

Melekhet päiväsä puhkes puihin leheret. Olihan se lämmintä. Kinnasin sitä kiekkokaukalon aitavärkkiä itelle paremphan paikhan ny, ko se on kuivannu.Olis sielä vielä yks hyvä kasa, jonka vois ottaa. Naulat jo revin siittäki pois.Tuli sitte siirrettyä saunomista viikonlopulla periantaista lauantaille. Sielon talolla se isompi kylätapaaminen, josa on kaikenlaista touhua ja sitte josaki olis joku pikku kävelyreissuki ja kaffit päälle. Pitäskö ihan uteliaisuuthan mennä kassohan?