Se oli taas kauppapäivä.Samalla lääkekaapin täyttöastetta parannelthin.Tällä kertaa naiset istu autosa, ko minä asioin. Ihan kaks kertaa, ko lappua tuli tulukittua väärin ensiks.Sitä ennen kuitenki jo istumma pankin erustalla jonku aikaa. Kyllä sieläki kerkes tuttuja naamoja näkyä. Kaupasaki niitä oli.Sitte vielä haimma varuilta Ilmolasta apetta kaurhiille. Montako niitä ny sattuu olehan millonki apetta vajaa. Kukkakaupan kautta sitte taas tänne suunthan. Oli muuten sielä tien varsilla palion jäläkiä, että on menny ajot vähän leviäks auraajilla ja autoilijoilla.

Ostokset tänne ja sitte matka jatku. Just, ko päästhin Tuomilehthon oliki posti jo tulosa kartanolle.Sieläki ostokset sisälle ja säkit navethan. Sitte vielä anopin keittämät kaffit tuli juotua.

Tänne ko tulimma ja auto talhin, ni tuliki sitte tuommonen auto tuohon. Yritti peruuttaa tuohon mäkiä ylös naapurhin. Ei onnistunnu.

metsurit3.jpg

Ei se ny halua nousta.

metsurit2.jpg

Sitte neuvottelu.

metsurit1.jpg

Tairan kuitenki kävellä hakehan sen piilin, tuumas mies.

metsurit.jpg

Ajo kuitenki pikku matkan sillä.Sitte alethin kinnaahan lavalle. Ei menny kauan , ko sitte lähtivät. Mulla oli viime yön tuosa kamera kytiksellä, jos bambi näkyis. Jäi käymättä.

metsurit5.jpg

Tämmösiä kuvia oli usiampi siinä kortilla. Joskus vähän lumikolan nokkaa näky. Eilen sentäs oli törkiän koria aurinkoinen ilima välillä. Pian pitäs luultavasti tippua alas taas jotaki taivhalta.