Eilen ei oikiasthan ollu palionka ihimhellistä. Konhet jyrytteli pitkin tienvarsia ja tuosa mäellä ne kaiveli maata ja siirteli sitä paikasta toishen.Tuolta mäeltä ne kiikutteli sitä tienvarsille.Varsinki niihin paikhoin mihin kaithet tulee.Ja vähän muuhallekki. Sen verran mökillä kävin, että vein uusia pattereita sinne.Saa nähä mitä on sitte tallentunnu, vai onko mitään? Äijäjoellaki käväsin hätäsen reissun iltapäivällä.

ij%C3%A4joki6.jpg

Ei nuilla ainaka kiirettä oo.Tuntu, että, ko vanha silta hajotethin, ni sitte on menty hiliaa, ko Hämhesä. Tuosa taas tänä aamuna oli kone jo hajottamasa nuita kasoja.Mitähän varten siihenki piti lisää laittaa?

tiety%C3%B68.jpg

Saa nähä, että mihin sitä on taas hyvä tänä päivänä.Va onko mihinkään. Näillä menhän ny kuitenki.

Niin vielä siittä raikhasta sen verran, että kyllä nukutti hyvin taas mennä yönä, ko oli lasi auki koko yön.Saatto olla jopa 5 astetta plussalla koko yön?

Minähän ihan unohin  pari kuvaa. Kävin laavulla joku päivä ihimettelemäsä ja huomasin, ettei puuhuolto enää toimi. Oli sielä jollaki viikolla vanhoja sängynlaitoja sun muuta. Nytki oli jotaki lankunpätkia ja mitä lienee?

laavuranta.jpg

Ennen oli sentäs puita, mutta risuja oli vain jälellä. Joku oli sitte tuonnu sinne jotaki pökkelöitä. Lankunpätkiä ja muita mukanansa.

laavuranta1.jpg

Mikähän siinä on, ko tuo kivestä kasattu nuotion suoja ei meinaa pysyä kunnosa? Mistäpä sitä liikkujain mielentilat tietää.

Sitte kylälle. Kyllä ny varmasti tulee tie paikalhen, ko kylän "silimäätekevät" on neuvomasa??

Neuvottelu.jpg

Eikö vain?