Taas kerran meni viikko, "ettei mitään tapahtunnu".

Olin tuosa yks päivä lapioimasa mökkitien alakua puhthaks lumesta ja piti ottaa sitte kuvia.Kissan viikset!

Kännykkä kotona ja avaimet kotona samalla. Ei sitte tullu kuvia. Sielä ollesa tuttuja ajeli siinä ohi menehän. Enemmän ja vähemmän tuttuja.

Sitte kuulu pillin vinkunaa ja ihan, ko peräkylältä olis tullu joku hälytysajoneuvo ja jäänny kylälle.

Jatkoin homaa vielä ja sitte kokosin kamphet ja lähin tännepäin. Just olin Kotamaalle pääsemäsä, ni meni poliisiauto lujaa ohi.

Sitte mäkiä alas tullesa huomasin, että sielähän valot vilikkuu "pikkumiehen" lähettyvillä. (E.M)

Joku "palohenkilö" seiso tiellä ja laku kourasa oli ohojaavinansa liikennettä.

Kellertävä rekkaveturi seiso tienlairasa vähän toinen puoli nokasta rutusa.

Yks mies tuli läskipyörällä vasthan ja sano, että peltikolari.Ei kuulemma pahemmin oo käynny.Tänne sitte ja yritin ovikoodia saara kohilhen.Hälytin jo naapurin paremmilla silimillä kassohan, mutta tarpheks peruutettuani sain selevän  numeroista.

Sitte sisälle ja kassohan lasista, että mitä näkyy. Ei palion mitään. Siittä ne vähitellen sitte häipy ja vasta eilen tais olla, ko kuulin, että kuka sielä oli "itärekan" kans ollu kolarisa.Yks "puuseppä" tästä kylältä.

Joopa joo. Aamulla herätesä oli taas menny pakkaselle.32,7 näytti valtion mittari. Siinä sitä taas saa lykkiä klapia peshän.

Kuulemma tänne ei oo viikhon tullu mitään. Ei kai ne itekshen taira sitte tulla. Laiskana oon ollu.Mikä kiire ny on? Taas tuli uusi ilimotus, etten oo hakennu päkitsiä postista. Onhan tuosa aikaa vielä joku päivä.

Niin, että semmosta.