Siinpä alako päivä palion lämpimämpänä, ko ylhensä. Het 6 astetta aamulla. Tuola, ko olimma eukon kans puskisa, ni oli sen verran pieniä ilikiöitä liikhellä, että olis pitänny olla myrkyt mukana. Mäkäriä ja liekö polttiaisiaki. Puita kaivelthin sieltä mätthäitten väleistä epämääräsistä kasoista eshin. Välillä kyllä tuntu, että olis saannu olla joku parikymmentä vuotta vähemmän ikää, ni ois ollu helepompi painaa tuola puskisa.

IMG_20190926_134606.jpg

Siinäki on tuhottu hyvää puuta. Pari kelopuuta oli siinä. Alaosa oli aika laho. Sen verran löyty hyvää puuta, että kannatti ottaa ja pistää palasiks. Muutama kasa on nyt tehty ja osa menee varmasti sinne mökille käytettäväks.

Sitte vielä putsathin sitä vanhan tien vartta pätkä. On sielä hommaa vielä. Eukko muistutti, että vähän päiväsä jne. Välillä istuthin ja ryypäthin.....vettä. Banaania poskhen ja taas menthin. Sitte josaki vaiheesa tuli sen verran väsy, että pistethin pillit pushin ja lähethin pois. Käythin tarkistamasa mitä posti oli tuonnu ja sitte viethin anopille lukemista ja sieltä palatesa tuothin kaks säkkiä roskia.

Sittepä täsä on ilta menny raveja seuratesa.Huomenisa taas uusi päivä.