On ollu kuumaa, suorasthan heltheistä.Vettä kuluu sielä sun täälä ja tuolaki vielä. Palion turisteja ja muita kulukijoita. Eilen yks norski tuli solokkaahan vierhaita kieliä mulle.Sitte vielä yhen äijän kans puhuin puhelimesa ja se yritti multa lupaa, että sais auton jättää kartanolle.En luvannu. Ei oo valtuuksia. Annoin numeron, että soita tuonne. En tierä soittiko. Nyt on auto tuola kylätalon pääsä ja vielä asuntovaunuki ilimestynny kartanolle. Se taas on suomalainen.Kenen lienee? Ei oo kukaan kyselly perhän. Ylhensä kylän muijat kyselee, että onko teillä vierhaita.Meillä oli mökillä taas vierhaita. Niitä ei toivottuja.

11.7.18.jpg

Tuo otti oirhet omikshen ja läks liäkärhin, vai mihin mahto mennä?

12.7.18.jpg

Näillon semmonen tyyli näköjhän, että lähettävät tunnustelijan enste liikhelle tarkistahan kulukuväyliä.Muut sitte kyttää, että miten käy.

12.7.18.4.jpg

Suuri muutos. Paperinkeräyspaikka muutti lähemmäks tietä.

12.7.18.3.jpg

Täälä taas tuntuu, että homma ei oikhen kovasti etene.Enempi sillanalushommia ja joskus sentäs joku autoki kippaa sielä jotaki lastia.

Kohta se on aika, ko sen pitää alakaa valamistuhan.Sai ne jo asfaltinreunat sahattua teräviks. Eikö se merkkaa, että sillon laitethan pian uutta pintaa? Täh?