Sitä oli sitä kiskomista. Vaikka yks päivä oli 15 ihimistä talakoilemasa eri hommisa, ni jäi sitä mullekki vielä tällekki päivälle hommaa. Nyt se on sitte valamista ja vielä ihan haravoinki sitä paikkaa enimmistä puunpalasista.Tämän loppukesän ensimmäiset tummat hiipparitki on nähty. Nyt saa taas ottaa pyssyn esille ja alakaa tähtäilehän puskisa hiipparoivia......myyriä. Melekosia löllyköitä näky olevan.

Piti ottaa pari kuvaa nuista sillalta tulheista lankuista.

IMG_20180822_112348.jpg

Oikhen Stora Enson tavaraa.

IMG_20180822_112353.jpg

Viime syksynä tulheita. Harmi vain nuo helekutin plootut.Niitä suita kiskua poies nuista. Ens viikolla voi olla , että saahan valot tuonne pihan perälle liiterhin, ko sähkäri tulee ja tekee ne viime vuonna lupaamansa hommat.

On sitä ollu muitaki liikhellä varsinki tuola mökillä.

22.8.18.3.jpg

22.8.18.2.jpg

22.8.18.1.jpg

Linttakoivet on taas olhet oikhen porukalla sielä.

22.8.18.jpg

Tuo sais olla sielä, ko jättäis ne eukon istutusten kaivelut sikshen. Kävimmä iltapäivällä purkamasa paviljongin mökillä.Ens kesänä vähän eri paikhan taitaa mennä.Sittepä tuosa otin pienet tirsat ja sen päälle kasselin Vermon Derby-karsinnat. Eukko kävi taas heittämäsä pienen lenkin. Ei sinistä, eikä punasta , ko ihan pyörällä.Tämmöstä. Kassoskohan vielä yhen osan yhtä sariaa netistä, ko nukuin sillon, ko se tuli suorana.Näin tairanki tehä.