Käväsin ihan naapurin kans kävelyllä ja koira föliysä. Sen naispuolisen. Kyseli, että voiko sielä kotaa käyrä kassomasa.Joo, muuhun sielä ei pääsekkä, tai pääsee hyysikhän. Oikiasthan oliki hyvä, että menimmä. Perillä kasselin sitte, että miten sen mökin pääty näyttää niin kummalliselta. Vilikasin mökin alle ja huomasin, että viiminen harkko oli haliennu ja sen takia sitte alako pääty painua.Oli siinä naapurilla ja koiralla ihimettelemistä, ko hakkasin sinne alle puuta tueks.

m%C3%B63.jpg

Tästä menin vähän sivummalle, ni huomasin, ettei kaikki oo ihan niinkö pitäis.

m%C3%B62.jpg

Siinon ihan eka pölli jo alla.

m%C3%B61.jpg

Toinen pitempi sitte vielä sinne.

m%C3%B6.jpg

Onkohan täsä pääsä palionki tavaraa? (en tarkota omaani)

No, täytyy seurata auttaako yhtään.Junttasin tuota pölliä sinne sillä isolla kirvhellä ja menihän se, ko aikansa hakkas.

Pyysin sitte naapuria raapustahan mökkikiriihan omat terveisensä. Sitte lähimmä paluumatkalle ihan aluks sielä hiekkakuopan reunoja kierrellen. Joku tuttu tuli autolla vasthan ja "haavi" auki tuijotteli meitä. Sitte vielä Kotamaalla naapuri sano, että sieltä lasista kovasti joku kasseli. Tais sieläki olla ihimetyksen paikka.Naapuri sano, että kyllä ny kuule sielä alethan tuumia, että sulla on nyt joku nainen. Hih!

Semmosta. Kuuleepa juttua.

Käväsin vielä tuosaki ihimettelemäsä tuota koriattua likakaivon kantta.On se ny parempi, ko ennen.

kaivo1.jpg

Aika lahohan se oli.

kaivo.jpg

Ilima-aukkoki sielä on.Tuulettuu, ettei synny mitään kauheita kaasuvarastoja.(Hih).

Eipä ny muuta.