Käväsimmä naapurisa väylän takana.Jotaki tarttu mukhan. "Ryssiä" naapurimaasta ja sitte jotaki muutaki, ja Suomen puolelta sitte vielä kans jotaki pientä.

9.8.19.1.jpg

Hedmanilta tuommonen...25 eurua...

9.8.19.jpg

....ihan lämpimän näkönen. Sopiva ainaki syystalavelle. Eukko löysi kans jotaki pinkkiä jne.Palatesa käväsimmä pikasesti eukon äitiä moikkaamasa. Sitte tänne ja huitasin kaffit ja nakkasin yhen "ryssän" sen kans. Lähin sitte kassohan, että onko tuo yks tie jo sen verran kuivaa, ettei sinne uppua.

viljelys.jpg

Pitäs tuon ny kestää.

Sittepä iski päälle kauhia polte mahasa. Liekö ruåssalaisten "ryssisä" ollu jotaki vikaa.Yritin sitte tulla sieltä hiliakshen pois.Kävin jo sielä laavullaki, että jos tulee tarvetta hyyskhän, ni on sitte lähellä. Ei muutako taas matka jatku. Ei auttannu, ko isolla tiellä sitte hypätä pyörän selästä pois ja eikö puskhan sinne vanhalle tielle. Sielä parisa paikasa oksentelin ja noiruin maaliman pahuutta. Lopulta sitte lykkäsin pyörää sielä vanhalla tiellä ja Vanhaojan yli punnersin sen ja sitte ajelehan tänne. Lootalta nappasin postin tullesa.Semmonen reissu.