Muonion reissu.

Tuli sitte lähettyä sinnekki käymhän. Ei muuta asiaa ollu, ko Ekg, vai pitäskö suomentaa. Kyllä ne tietää muutenki. Kyllä oli melekosta kolinaa se meno, ko rekat oli jauhannu ketjuilla tien ihan rikki. Ne on niitä "litilateja" ja sen semmosia, ko eivät muuten talavella osaa ajaa, jos ei oo kauheita kettinkejä joka puolella.

No kuitenki perille päästhin. Minä löntystelin arvausasemalle ja eukko jäi parkhin autosa istuskelehan.Sielä sanothin, että laittavat tekstiviestin sille röntgenhoitajalle. Mee istuhan kyllä se sitte tulee.Aikansa se kesti ja sitte herra saapasteli paikalle. Niin. Herra.Monesti luulevat, että joka paikasa on joku naispuolinen, mutta tuola se on kyllä mies. Olipas herra vitsikkäällä päällä. Olikohan se voittannu lotosa, tai justhinsa jotaki muuta tapahtunnu?

Ite toimenpire ei kauan sitte vienny aikaa. Sen jälistä käväsimmä eukon kans Swiss Cafesa. Sitte menimmäki käymhän K-marketisa.Jotaki sieltäki löyty.

9.1.20.2.jpg

Pankaas arvaten, että mikä tuo on? Kuitenka ei kukaan tierä.

9.1.20.1.jpg

Paliastethan sen verran, että sisus näkyy oikialla.

9.1.20.4.jpg

Sitte löyty tämmöstäki.

9.1.20.5.jpg

Tämän näköstä sisältä.

9.1.20.7.jpg

Ei tämäkä hassumman näkönen oo.

9.1.20.6.jpg

Sisältä tämmöstä.

9.1.20.9.jpg

Olivat eilisen jälistä laskenhet hintoja. Pelekät purkit on jo hyviä olemasa.

9.1.20.8.jpg

Näitäki eukko laitto tuohon pöyrälle ja sano, että  miten se ny olika? No, oli miten oli, mutta kiitoksia kumminki.

Taas käväsi yks kone tuolta saarivaltakunnasta täälä.Muilla kentillä se yhen yhtiön nurin meno on vaikuttannu, muttei kuulemma täälä. Näin sanovat nuo jokka asioista tietää.Täälä oli kasvannu liikenne taas mennä vuonna jonku verran.Semmosta se on maaliman meno.

https://www.kelikamerat.info/sites/kelikamerat.info/files/infotripla/2020_01_09/12_30/C1453101_1837176971.jpg

tilannekuvawsproxy%201.jpg

Tuota oli sitte sen jälistä, ko tulimma takasin kothin.Jonku aikaa erestakasin täsä kylällä ja sitte häipyvät kohti etelää. Nyt on sitte alakannu tuulehan kunnolla. Ai joo. Oli taas yks linttakoipi käynny tarkistuskierroksella ympäri kartanua. Piti viritellä kamera kytikselle.