Se sähköntulo pätkii. Itelläki meni yks lamppu pimiäks. Piti vaihtaa, mutta sielä on joku kaapelin pää törröttämäsä kuvun alla, ni en mee sitte ronkkihan sinne. Eilisen katkoksen juttuja. Taas tänä aamuna pätki sähköt pari kertaa, ja sitte viimen tuli viesti Neweltä, että meillä katkiaa kokonhan 2-3 tunniks sähköt. Lähinki sitte kaupoille Muoniihon. Bussikuski sano, että Muotkajärvellä oli sähkäreitten vehkheitä.Vissin muutama sähkäriki. Tällä kertaa sitte kerkesin ennen muutamaa katkosta pistää konhet kiinni.Tuo UPSi on kyllä ny ihan sekasin. Se ei enää lataa akkua ja huutaa ja piipittää vain.Illalla sitä 5 tuntia kuuntelin. Sitte riitti.

Muoniosa oli taas tuttuja  Seolla. Elikkä nuita tänne muuttanheita. Kysyvät, että oonko sinne muuttannu, ko sielä näyn usiasti.

Ei sen isommin keritty jutella, ko Eskelinen tuliki kartanolle.Piti hiippailla kassohan, että onko kiinalaisten porukasa tilaa. Onneks niitä oli aika vähän sielä.

No tuosa pysäkille tullesa kuski sano, että kaikki hauska loppuu aikanhan ja sinun pitääki taas hypätä poies.Niin siinä kävi.

Sitte kurkkasin postiloothan, ni sielä oli muovikassi. Mitähä ihimettä nyt?

tortut.jpg

Sinne oli laitettu kaks tuommosta.Kovasti toivotelthin huomiselle jotaki, muttei tieretty että palioko.

Se oli tämä MM.

Piti sitte oikhen viestiä pistää ja kiitellä.Ois sen voinnu huonomminki kauppareissun päättää.Ny päätty aika makiasti. Ei mulla ny muuta.