Olikohan se eilen, ko piti alakaa keittelehän kaffia , ni laitoin kaiken valamhiks ja pistin keittimen porisehan.Kas kummaa.

kahvi.jpg

Mites se nuin pääsiki käymhän? Ei ollu sitte muuta, ko vettä laittannu sinne ja loput jäi pois. Hyvin se vesi sitte tuli suoratettua.Ei muuta, ko uusi yritys.

Löysin tuon kuvan, ko joskus kameran kans kaikenlaista kuvasin ja huomasin, että se ISO hiiri oli vienny kuusta puolet. Voi sanua, että vain kalapia puolikas oli jälellä.

vanha%20kuu.jpg

Tänä päivänäki piti kaks konetta kävästä kentällä, mutta vain ääni kuulu toisesta, ko sitä lunta tuli sen verran julumetusti, ettei näkynny mitään. Muoniosa oli tiellä norskin armeijan autoja. Mistä lie hariotuksesta tulhet.Nuin ne Naton miehet vain täälä ajelee ja nämä piipertäjät on eteläsä ihan hirviän huolishan, että miten niitä meinathan tänne päästää. Ei niitä mitään meinata. Niitä sillon tällön vain  kulieskelee  näisäki maisemisa.

Niin joo. Soitin vanhimmalle velielle iltapäivällä ja kesken kaiken puhelimhen tuliki naisääni ja sano, että arvaas kuka? Eka arvaus meni pielhen, mutta toinen tais osua.Se oli se nuorimmainen velien tytöistä.Eipä ookka maaliman aikhoin nähty.

Pari kertaa tänäki päivänä tuli kolattua tuola ulukosalla. Eukon eno otti vain ne enimmät, ko koko ajan tuli lisää. Nyt ne väitti, että sathen reuna olis Rovaniemen tasalla ja se loppuiski jo yön aikana.Näkkyypähän.