Mitenkäs muuten.

Se taas oli samhan aikhan, ko Voortillaki. Eri päivä vain.Samaa valitusta katsastajalta. Valot näyttää liika alas? Kolinaa etupäästä? (Koiranluut) käsijarru. Samaten sielä oli Nesthen automaatilla tankkaamasa 15 Audia. Niitä sakemannien autoja jokka ajelee ties misä jäällä ja muilla koeajopaikoilla.Sitte sen jälistä naapuri kävi Seolla Kiallekki ajan varmaamasa. Pitäähän ne laittaa. Läpi kyllä meni, mutta koriauskehotuksella.Apteekisa käynti ja joku kävi kukkakaupasaki. Sitte vissin naiset meni Ässälle ja minä Swiss Cafeen.Sielä sano Agnes, että onko sillä katsastajalla joku vika, ko hänellekki sanothin, että valot näyttää väärin.Hih!

t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n1.jpg

Ei ihan yksin tarvinnu tuolaka olla.

t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n2.jpg

Siinä ne on rinnakkain. Apteekki ja Alko. Sitte on kukkakauppa ja Kela ja vielä se "Tuccapaja", vai mikä se on, joka on jatkuvasti suliettuna tai jotaki semmosta. Vielä siinä on se uusi tuote, jota maistelin Swiss Cafesa.

t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n.jpg

Ostin vielä pari mukhan, että naisekki saa maistella, että mitä se on.Palatesa vasthan tuli aura-auto jolla oli vain se levittävä siipi ulukona ja se teki siihen tienreunhan lumhen "ojaa", ettei vesi tuu tielle, ko lumet sulaa. Semmosta näky tänä päivänä.