No sittepäs aamusella kohti peräkylää. Naapurit kerto, että he on ny vähän myöhäsä. No, ei minua haitannu. Authon vain ja menoks.

Sielähän jo istu puoli Palojokia penkeillä. Ja lisää tuli.Yks entinen "kätilöki"?joka kerto kolome lasta Tuomilehosa saattanhesa maailmhan.Tai hän pikemminki avusti. Sitte ne jo lähti siittä ja yks kauhialta haiseva ukko tuli siihen vierhen juttelehan.Vieläki nokasa se haju.Kehu lähtevänsä Virosta hakehan materiaalia homhinsa.

Meinasin sanua, että jätä hajut reissulle.Onneks se pian meni sinne piikille, ja lähti ulos.Minäki pääsin piikille melekhet puoli tuntia ennen varattua aikaa.Äkkiäkös sitä.

Sitte hiippailin siitä Erämaakota-nimishen paikhan.Kahavia ja jotaki muuta. Sielä aikani istuin ja sitte menin käymhän sielä monopolisa, elikkä K-market Rantakokosa. Ei tarvinnu sieläkä kauan olla.

Sitte pysäkille. Sinne tuli joku turisti ja sen kans jonku aikaa toimitelthin asioita. Sitte tuliki Eskelinen ja, ko kuski näki minun se sano, että mitä näin aikasin oot liikhellä? Siinä sitte tänne tullesa käythin kuskin toppatakkikaupat läpi ja naurethin.

Lopuks peräkylä aamupäivällä -15 asthen pakkasella.

pk5.jpg

pk4.jpg

pk3.jpg

pk2.jpg

pk1.jpg

pk.jpg

Ötyä!