No, en tierä mutta on sitä oltu ennenki kotosalla. Tuola tuli roskiksella käytyä ja sitte postilootalla, mutta eihän sinne tiistaina nykyyhän mitään ilimesty. Ei ees ollu jäläkiä.

On tullu syötyä ja kaffiaki keiteltyä. Käväsimmä sitte iltapäivällä eukon äitiä kassomasa. Olihan sielä taas muutama kuva tarttunnu riistakamerhan.

15.10.19..jpg

Ketulla oli syömistä föliysä. Sattuuhan sitä.

15.10.19.3.jpg

Taas oli käynhet kassomasa paikkoja.

15.10.19.2.jpg

Vähän sielä sun täälä tongittu paikkoja.

15.10.19.1.jpg

Tuli uuresthan kassohan, että oisko vielä jotaki mikä kelepais.

Sittepä meki pian iltapäivällä sinne ilimestythin. Oli sielä tuorheita jäläkiä. Lisäks siinä talonvieresä meinas yks hiippari ruveta ihan vakioasukiks, mutta lähtiki varhaiseläkhelle. Sitä on liikhellä.

Siinä näky vielä yks joutsenki olevan väylällä syömäsä. Kinnas ruohoo pohojasta, tai mitä ny oliki.

Sitte tulimma takasin ja laitoin saunan "päälle" ja takasin tänne orottelehan. Sitte vajaan tunnin päästä saunalle. Kylymä, mikä kylymä. Perskutan hihhulit olivat vääntänhet kaikki nappulat nollille.Kaikkia sitä kans. Ei sitte muutako lämmintä suihkua ja orotelthin, että sauna lämpiää. Siinoli niitä hihhuleitten kuorolaisia viikonloppuna yötä ja semmosia ne on nuo kulieskelijat. Luuliko ne , että rakennus palaa, jos ei kaikkia väännetä mykäks. Luulis sen verran piliven päältä apua saavan, että ...no joo. Oli sentäs sulakhet vielä seinällä paikoilhan.

Ny on sitte tullu vain oleskeltua ja syötyä ja taas vähän kaffiaki juotua. Niin ja kateltu sitä "Vaarallisten valtateitten pelastajia". Ravit jätin taas kokonhan pois ohojelmasta nyt tänä iltana.

Lumisarettaki luvathin, murtta näkyy menevän taas kahta puolta ohi. Muoniosa näkyy tiputtelevan lunta. Alakannu  tunti sitte se lumentulo.

Siinäpä se taas tältä illalta.