Olin aamupäivällä kotosalla yksin, ko eukolla oli kauppareissu äitinsä kans.Joutessani putsailin takasta tuhkat ja imuroin sen samalla.

Joskus sitte eukko tuli ja tuumas, että ei sielä kaupoisa sitte ollu tänäkä päivänä niitä siemeniä linnuille.Huonoja ovat tilaahan niitä. Parikymmentä säkkiä ei riitä mihinkään, jos asiakhaita kaupasa käy. Eukko toi kuitenki hätäavuks talipalloja. Nyt just alako sesonki.Sitte ois kahavin aikaki ollu, mutta lähimmä käymhän peräkylän liikhestä kassomasa, että onko sielä. Mennesä katetlhin, että laittavat kameratoloppaa pysthön tuosa risteyksesä. Tullesa pitää napata kuva.

No, Hetasa sitte enste rautakauphan ja sielä heti ensiks oli kahavit tariolla. Olivat semmosen härvelin hommanhet sinne.Eukko meni kiertelehän ja minä istuin siihen kaffille ja sen apumiehen kans juttua pitähän. No, jotaki oli tietysti tarttunnu eukon tarkhoin silimhin. Eikö sitte kassalle maksahan. Itekki löysin pari puunpalaa. Sitte naapurhin. K-marketisa ei ollu kans, ko jokunen pieni pussillinen siemeniä.Nappasin pari kainalhon, että tinteille on nokkimista.Sitte taas kotia kohti.

Sitte tullesa joku kuva.

18.10.17.2.jpg

18.10.17.3.jpg

18.10.17.4.jpg

Päin näkyä se aurinko porottaa.Sitte risteyksesä. Ensiks surkia kuva ja perhän parempi.

18.10.17.1.jpg

Losahutin tuon etulasista ja sitte toisen sivulasista.

18.10.17.jpg

Siihen se tuli autohuollon ja Alatalon entisen kaupan välhin tuo pylyväs.Joku ukko sielä oli pää kopan sisällä ja veteli piuhoja yhthen.Semmosta.