Kyllä täsä on nyt sitte syyretty sisältä tavaraa ulos. Ihan tuntuu, etten oo ees juonnu sitä määrää mitä ulos tulee. Ihan ensimmäinen yö, ko alako jo tuntua siltä, että tästä vois parantua.

Nappasin nukkuhan mennesä vielä pillerin niistä paketeista mitä se yks hoitaja laitto mukhan mulle, ko olin muinoin LKS:n reissulla. Tuntu ihan, että alako sen jälistä lähtehän roinat liikhelle.Semmosta.

Tuli ihan käytyä kävellen mökillä. Sielä sen verran aikaa istuskelin, että kaffit sain keitettyä. Ihimettelin, ko kettu oli kaiveli kuoppia sielä. Johan siinä meniki aikaa. Ketulla.

9.8.22.6.jpg

9.8.22.7.jpg

9.8.22.8.jpg

9.8.22.9.jpg

9.8.22.13.jpg

Ei oo näitä vielä pakkanen purassu. Kävihän se yhtenä yönä ihan siinä

 rajoilla. Perunan varret näytti jo vähän semmoselta, että olis kylymä yö ollu.Jäipä kuva ottamatta.

Sitte töyttäsin takasin tänne ja hiki oli, vaikka hiliaa kävelin.Muutaman pisaran nakkas vettäki. Täälä oli taas "puskajussit" liikhellä. Tarkottaa sitä, että yks vaphailla oleva tullimies näky joirenki muitten kans pyörivän tuola koivupuskisa ja raivas sielä.On se muutaman kuorman jo sieltä hakennu.Joutaapa nuita vierä.

Joo-o. Nyt oon alakannu kasailehan romuja kashein ja sen semmoshin. Jos ens viikolla sitte vaihtais paikkaa. Oliskohan jo aamukaffin paikka?

Oli, tai ei mutta se nyt vaatii sitä.