Mistähän se yks hiippari oli saannu tieron, että lauantaina olis vain 4 astetta pakkasta? Ei oo vieläkä lämmenny. Nyt oli taas -25 astetta, ko tuosa kuuren jälistä kinnasin isseni pois sängystä. On tullu pari mukillista kaffiaki ryystettya ja sitä eilen tehtyä maaliman parastaki syötyä.

Joskus sitä tulee herättyä turhan aikasin. Ei oo mihinkään kiirettä, ei ees kauphan. Mitä muuta oikiasthan, ko kämppää lämmittää.

Nakkasin tuosa välillä tulet kamiinhan. On se lystiä sitte istuskella, ko on lämmintä.

pakkasaamu.jpg

Tuliki kameran kuvhan valosampi maisema.No, yks lysti. On seny kumma, ko taas on olevinhan koko "netti" pullohan olevinhan hirviä halapaa ryönää. Mikä ei kuiteska pirä paikkaansa.Tuolaki yhesä puliusa taas on riistakamera kovin hyväsä tariouksesa. Ostin ite saman kyllä josku halavemmalla, ko nyt "mustana viikonloppuna".

Semmosta. Ny löysin itelle paremmat talavikengät. Jos ne ny tulee joskus.Saa nähä.Otin varuilta numerua suuremmat, että mahtuu kunnolla villasta sishän.

Nyt teen vielä yhen siirron.Vaihan tämän konhen tilalle sen , josa on enemmän sitä "rammia". Ei silti kyllä tämäki hyvin pelittää, muttei saa millään oikiaa ja parempaa kiriasinjuttua päälle. Näytönohojainki on täsä surkiampi. Panhas kokeillen.

Ei vain mennykkä, ko Strömsösä.Vasta kolomas näppäimistö suostu toimihan tämän kans. Merkillistä.No, katothan ny. Tämä vielä eniten käytetty, josa melekhet kiriasimet hävinny.