Heräsin sentäs aamulla. Varmasti johtu siittä, ettei mennä yönä tarvinnu olla töisä. Pari yötä on menny "villaa" teheresä. Viime yönä tuliki sitte vapaata.

Kumma  juttu, ko tievalot loistaa koko päivän, muttei kelikamerhan tuu virtaa.Onkohan sielä Liikennevirastosa kaikki palikat ihan kohilhan?

Menin sitte ajelehan tuosa päivällä ihan laavulle ja lootalle asti. Oli sen verran mukava vastanen, että aattelin sen päälle, että on mukava polokasta takasin myötätuulhen. Palatesa sitte pysähin tätä "kaveria" jututtahan.

Mikko.jpg

mikko1.jpg

Mikko2.jpg

Kymmenisen minuuttia siinä olin ja puhelin sille. Menin lähemmäks ja otin kuvia.Kasseli vain ja siristeli silimiihän ja ihimetteli, ko porukkaa ajeli menehän autoilla. Sitte, ko kaivoin kännykän, että laitan eukolle suoraa lähetystä, ni ei siitä tykänny ja lähti siihen puskikhon. Sillon huomasin, että vasen jalka tai perspuoli oli vissin saannu osumaa, koskapa nilikutti. Ei päällepäin näkynny verta tai semmosta, mutta kai sitä oli joku tönässy.

Kaikkia sitä tapahtuu. Onhan nuita siinä pyörinny kolome kappaletta.

Nuin. Nyt on sitte taas kerran ravit ravattu ja asiantuntijat studiosa oli ihan ulukona. Melekhet joka lähösä olin eri mieltä ja Ida`s Owenin voittua pitelin ihan selevänä tuolta paikalta etukäthen. Sielä oli olevinhan ihan peluriki studiosa. Sallikaa minun nauraa. Hih, hoh ja hah! Itekki ne sitte sano, että ainua mikä osu heillä kohalle oli se lähön uusinnan syyn arvaaminen siinä yhesä autolähösä.

Eipä täsä nyt muuta tällä kertaa.