Eipä tullu raveja kateltua, ei hiihtelyä, eikä pyssynkä kans hiihtelyä.Lunta oli sielä sun täälä ja lisää tuli. Eukolla tais joku itämainen basilleeros iskiä päälle Rovaniemen reissulla. Joku oli siinä takana pärskinny ja siittä kai sitte se tuli.

Meirän piti mennä käymhän Tuomilehthon , mutta minä sitte vain lähin potkuttelehan hirviän tahamialla kelillä sinne.Ei sitte luistannu pätkän vertaa ees alamäesä. Meinasin jo sillalla nakata koko potkurin jokhen. Matkalla sitte tuliki eukon eno vasthan ja sielä oli enemmänki ihimisä kyyrisä ja siittä päättelin sitte, ettei sielä oo ketään kotosalla. Kääntyvät menehän Hettaa kohti. Niinkö ei sitte ollukka ketään kotosalla. Pyhkäsin lumia pois porthailta ja ripustin kassin siihen naulhan ovenpielesä ja lähin potkiskelehan takasinpäin.

Kylläpä varmasti huomaa terveiset siinä.

Nyt on sitte kytätty konheita. Joku taas meni ihan ihimhellisesti pois jonku aikaa kaarreltuuhan.Laskeutu Noriasa Bodön kentälle.Sielä oli sitte aikansa ja tuli viimen peruutus ja lähtivät räpiköimhän kohti saarivaltakuntaa. Näky tuola Kittilänki lähistöllä kaarroksia kovasti tehtävän.Kuulemma josaki laippavika, jota ei sitte ollukka.

Aloin sitte taas tekehän yhtä pelastusjuttua ja siinä samalla tuli ethen tuo kuva.

Valokuva%20k%C3%A4mp%C3%A4n%20siirto.jpg

Siittäki on jo jokunen vuosi aikaa. Palion on väyläsä vettä virrannu sen jäläkhen.Semmosia muistoja.Tainnu mökin väri jo haalistua aika palion.No, maalia saa kaupasta. Näin tänä iltana.

Joku ilta sitte hiippailthin tuola.

6.12.18.7.jpg

Kyllä oli lumi peitelly kaikki mitä vain voi.Eukko rapsutteli esille ja vaihto uuret kynttilät.

6.12.18.8.jpg

Ei oo enää hämärää, ko vaihtovat nuo valot.

6.12.18.9.jpg

Joku on vähän ottannu lumia pois.

6.12.18.6.jpg

Sankarihauroillaki on ny valua.

6.12.18.5.jpg

On sitä pakana tääläki jonku kerran käynny. Ei muuta, ko illanjatkoja. Eukko jo tuhisee lupaavasti tuola sängysä.