Hiliaa se eukko liikkuu aamusella. En ollu ees heränny siihen, ko oli käynny täälä.Oli vain ottannu lenkkivehkhet föliihyn ja lähtenny polokehan. Minä täälä noiruin, että miten tuo pullo on kulukennu kuistilta sishän ja miten käkikello on veretty veto täysille ja tuo kamarin ovi on auki.Sitte hokasin sen korin pöyrän vieresä ka meni kassohan, että pyörä on pois .Jaha, ei muuta, ko sitte kaffittelehan.Ilimestyhän eukko sieltä lenkiltä. Sitte meni suihkhun ja sen jälistä naaman ja silimäinpiirtelyt ja kohta sitte kauppareissulle.Ai joo. Anoppi haethin mukhan tietty.Matkalla tämä näkymä.

y%C3%B6ty%C3%B64.jpg

Ukot jo eilen illalla alotteli tuota hommaa.Ei ollu niin kuumaa sillon.

y%C3%B6ty%C3%B63.jpg

Eipä nytkä tarvisse palella.

y%C3%B6ty%C3%B62.jpg

Roiskasin vauhisa kuvatuksia ohi mennesä

y%C3%B6ty%C3%B61.jpg

Pysyy "piki" notkiana tällä kelillä.Sittepä kauppareissu.Apteekki, pankki, K-market, Ilmola, S-market ja naisväki jatko ostoksia ja minä huilin välillä Swiss Cafesa. Sitte eukko tuliki hakehan ja jatkomma tänne. Sitte ostokset sinne ja tänne ja matkalle Kaaresuvanthon.Tierä virallisesti montako aata tuosa pitää olla?Sielä Hedmannilla ja sitte vielä Handlaren kautta kotimatkalle. Ei muuten ollu yhtään "Liti-latia siinä Hedmannia vastapäätä parkisa.Olivat jo kevhällä vähentynhet.Yks  (Kauritel) oli tullin kohalla parkisa, mutta seki häipy äkkiä.

y%C3%B6ty%C3%B65.jpg

Kyllä kuulkaa on lämmin keli.

Sitte tänne, ko Tuomilehosa oli käyty. Matkalla sitte taas tämä näkymä.

y%C3%B6ty%C3%B6.jpg

Kyllä se vain haisi tietyölle.Sitte täälä oli Kuru käynny kippaamasa tuonne mäkhen lisää puutavaraa siltatyömaalta. Toi toisen kuorman vähän aikaa sitte.Semmosta.

y%C3%B6ty%C3%B66.jpg

Kukahan nuistaki naulat kiskoo?