Siinäpä se on taas yks viikonloppu menosa. Aika lämmintä on ollu. Vesi lotisee räysthäiltä alas. Eilen tuli vähän kaiveltua tuola mäellä oikopolokua koululle. Joku oli kameran kans ollu kytiksellä.

p.jpg

p2.jpg

p1.jpg

p4.jpg

p3.jpg

p6.jpg

p5.jpg

p7.jpg

Ihan meinas hiki tulla. Sitte vielä sattu tulehan yks kylän muija kassohan, että oli raavittu oikopolokua auki. Vielä muistutteli, että käykää ny saunomasa, ko taas olis kelekkaporukkaa tulosa tänne vähäks aikaa. Ihimettelen vain, että kohta saavat ajaa pitkin ruohikkua, jos tätä kyytiä lumet sulaa.

Siinäpä sitte iltasella lämmitimmä saunan ja sielä jonku aikaa löylytelthin.

Nyt on taas nuo formulakisat seurannasa. Eipä tuola ny isompia ihimheitä oo tapahtunnu erellishin kishoin verrattuna.Samoja ukkoja sielä sielä pyörii keulilla.

Eilisestä vielä sen verran, että ravejaki tuli seurattua. Pientä yllätystä pukkas pääkisasa sielä. Jotenki köyhiä oli ne ulukomaan elävät.

Tuli vietyä kans eilen nuo potkurit säilhön. Ei niillä enää pääse mihinkään liikkuhan. Polokupyörät sen sijhan eshin. Kävisköhän jo kohta ensimmäisen lenkin? Mitähän tuo Bottas on tehenny, ko eukko toivoo koko ajan sen keskeytystä? Pistää miettihän. HIH!

Oli taas joku tarttunnu kuvhin. Ihimiset sosialisoitu pois elukkakuvista.

13.4.19.1.jpg

Siihen purkhin ei sitte paskota.

13.4.19.2.jpg

On sitä siementä vielä jälellä.

13.4.19.jpg

Onko mitään vaarallisia ihimisä liikhellä?

14.4.19.1.jpg

Minä luulen olevani piilosa.

14.4.19.2.jpg

Kylläpä on hyvää heinää tariolla.

14.4.19.3.jpg

Jäinkö minä yksin?

14.4.19.jpg

Jaksaiskohan sitä suorhan ylös?