Siinä se meni taas yks viikko. Kaupasa on käyty ja muuhallaki. Posti se ei vain saannu sitä yhtä lähetystä millään perille.Onkohan sielä lukutaito kans hukasa, niinkö meikäläisellä nuisa pillereisä.Oonki tuosa tullu ottanheks vähän liika palion lääkettä, muttei vissin oo isoja haittoja ollu, ko arvot on pysynny hyvinä.Tai sitte ne on jotaki "lumelääkettä", hih!

Soittivat terveyskeskuksestaki, että pitäs tulla hakehan se testilaite ja taas yön yli mittaus tehä sitä uniapneajuttua varten. Vissin tiistaina käyn hakemasa.Näkyypähän.

Tuli taas käytyä sitte hakemasa se viritys mikä ei ollu hukasa. Eli se tuli Matkahuollon kautta.Siittäki kuuluu kovia juttuja. Kertovat kuskit, että joku firma on voittanu tariouksen ja alakaa kuliettahan Matkahuollon lähetyksiä. V....ks menee, sano yks Muonion Sähköosuuskunnan  mies.

bussi.jpg

Etupenkhin makso mitä makso.Sittepä pääsinki takasin tänne.

viritys.jpg

Tuon virityksen kötystän pyörän runkhon paikalhen, ko lenkille lähen.

viritys1.jpg

Mahtuu siihen jotaki pientä, jos ei muuta, ni "nästyyki".

viritys2.jpg

Siihen on sitte kännykälle oma suojattu paikkansa. Kuulemma sitä voi käyttää, vaikka se olis tuosa "taskusa". "Eppäillä tuota soppii".Ei minun kännykälle oo ainaka semmosta paikkaa tuosa miten sen saa laitettua päälle, jos se on tuola.Tuskin kuitenka niin kiirettä on, ettei sitä kerkiä tuolta ottaa poies.

Semmonen peli. Tuli eilen kävästyä ihan sillä autolla millä on se kumma soittoääni. Pistin pakastimhen sitte vähän nuita.Ja joku pussillinen "kastettavaa".

j%C3%A4tskiautolta.jpg

Siinäpä sitä. Tuon alimmaisen sain alennuksella, ko niiltä aukes tuosa mäesä sivuovi ja se tippu tielle.Sanoinki sille miehelle, että tuo on vissin alennettu, ko tippu tielle? Sano, että saat sen alennuksella ja tipahutti 3,50 hinnasta pois.Eikä se ollu ees mitenkään kärsinny.

Joopa joo. Aurinko paistaa komiasti ja menisköhän käppäilehän tien päälle, ko ei "alitekka piäse". (S.S) Ei muuta, ko halthun.