Oli sitte pakkaspäivä. Aamulla heräsin joskus viiren seutuvilla. Käväsin nappaamasa yhen pillerin, ko meinas iskiä kunnolla "nyykreeni" päälle. Sitte kasselin kelikameran tietoja ja sielä oli yöllä ollu josaki vaiheesa -27.3 astetta. Siittä se sitte alako lauhtuhan. Ko toisen kerran sitte heräsin oli vain -19 astetta.

Nuin. Tuli sitte joskus kahaviteltuaki. Siinä päivemmällä yritin kassella hihtelyä, mutta eipä tuo kakkonen tullu taaska kunnolla Elisan lustasta läpi. Sielä kiriottelin sitte taas melekhet ärräpäitä sinne. Jonku ajan päästä soittelivat ja kyselivät nopeuksia. Sanoin taas saman värssyn, että kaistaa olevinhan myytte, mutta jaatte huonosti. Alako väittähän, että on varmasti niin palion käyttyä.Pistin vasthan ja sanoin, että katoppa misä minä asuskelen, eikä sitä mitä liikkuva kaista väittää.Jaa? Tuli hämmentävä hiliasuus. Sitte se alako ite sitä mittailehan ja sai saman tuloksen mitä minäki. Sen jälistä se keksi, että se solu mihin oon mokkulalla kiriautunnu ois liika täynnä, hih! Sekä ei sitte pitänny paikkansa.

Sitte se alako sanohan, että pitäs palauttaa tehasasetukset. No, olin senki tehenny.Taas hiliasta. Sitte sano, että pitäs laittaa lähemmäks sitä akkunaa tuo laite.Kysyin ,että mille niistä? Kumma , ko tuo on nykyajan vika. Ei ennen vanhaa ollu, vaikka oli muutama seinä enemmän eesä.

Taas meni aikaa ja se otti lisää tukia sieltä tekniseltä puolelta. Ei sieltä sen enemmän apua löytynny.

Sitte se sano, että ota kokheks vielä se uurempi malli. 28 päivän kokeiluaika.

Jos ei apua tuu, ni palauta. Saa ny sitte nähä. Mullon itellä vielä yks konsti kokeilematta. Palaamma joskus, jos netti vielä pelaa.