Sitä on taas kohta viikko lusittu. Olipa sitte monenlaista touhua. Joskus ihan tuli herättyä. Puuro naamhan ja sitte jotaki touhua ja sen jälistä käväsehän kylän toista laitaa kohti jonku matkaa.

Sielä oli sitä sun tätä ja sitte tuli kanniskeltua muutamaa parrua/ palakkia liiteristä muuhalle. Niillä voi sielä olla vielä muuta käyttyä. Sielä lenteli se harmaampi haikaraki maisemisa.

Kyllä se välillä istuki josaki.

8.6.18.3.jpg

Sieläpä tuo välillä istuskeli ja ihimetteli.

8.6.18.2.jpg

Toista päivää kuulemma ollu maisemisa, mutta iltasella ääni oli kuulunnu, mutta misä lie puskasa piilosilla. Ei näkynny ketään,.

8.6.18.jpg

Pohoja kyllä näky hyvin,

8.6.18.1.jpg

Niin ja alaspäin väylää oli hyvä näkyvyys.

Tietysti talon antimia oli taas tariolla. Sitte joskus kothin ja menin kinnaahan nauloja  siltatyömaalta puretuista lankuista ja lauroista. Kyllä se ihan meinas työstä käyrä.Sitte näky eukko menevän johonki. Oli käynny hautuumaalla. Sitte tulii puheeks , että kävästäs hakemasa jotaki Sonkasta ja eikö sinne.Jotaki löyty ja jotaki ei.Jutelthin sielä ja kuulemma tämän Palojoen sillan kans olis jotaki hämminkiä. Olis kuulemma inssin laskelmat vähän menny.........pielhen.

Saa nähä mitä tapahtuu. Nyt ainaki iltapäivällä se maanajo oli lopetettu siihen sillanpäähän. Näkeepä ens viikolla. Sitte taas käväsehän toisella puolen kylää ja eukko vei sinne yhen ...no näkee ne jokka käy sielä.☺☺