On niin ympäristöystävällistä kulietusta, että. Paappa kohalles.

Tamperhella lähtöpaikka.Viehän lähetys Helsinkhin.Sielä sitä pyöritelhän jonku aikaa. Kas kummaa. Melekhet onnistu.Ei eksynny, ko Kuopiihon.Sielä joku savolainen ihimettelee sitä ja tuumaa, että Jyväskylhän kuuluu mennä. Heh. Sielä viimen jollekki tulee älynväläys, että Muonion posti on pohojosesa. Viemmä Oulhun.Oulusa sitä sitte koitethan taas tällätä oikiihan piilhin.Yhtäkkiä se aamukolomelta onki lähösä Rovaniemeltä kohti pohojosta.Sattupa vielä päivällä osaavasti käskopelolle, elikkä ihan postiloothan asti.Samalla olin hakemasa yhtä toista päkitsiä Muoniosta.Olthin vähän aikaa varmasti ihan lähellä toisiamma sen päkitsin kans.Minulla, ko oli toinen jo hallusa.No, tuosa tullesa sen nappasin sitte lootasta.Semmosta hommaa. Sitte myöhemmin vielä iltalenkille Tuomilehtua kohti.Ihan sisälläki kävin.

Muoniosa ollesa yks bussikuski lykkäs tuon minulle ja sano, ettei tarvisse palauttaa.

p%C3%A4k1.jpg

p%C3%A4k.jpg

Siittä yhestä päkitsistä löyty tuommostaki.

p%C3%A4k2.jpg

p%C3%A4k3.jpg

Tais sielä olla muutaki. Monenlaista touhua on ollu nyt.Ei sekä antenni mikä oli föliysä sopinnu oikhen siihen laitheshen. Ihan, ko joku välipala / sovite pitäs olla.

Äskettäin kävi raktorikuskin tuuraajan tuuraaja kartanolla ja jäläki oli sen mukasta.Tuli kiire mennä postilootalle työntähän lumet pois. Ei tuommosta jäläkiä kato Erkkikä.Että paskan myivät, tapasivat sanua.

Justhinsa yhtä vehejettä kokeilin, että toimiiko. Toimi se.Tänne vain ei voi oikhen mitään liikkuvaa kuvaa laittaa.Ei mulla muuta.