Hupsista. Tekasin tuosa eilen pannukakkua ja huomasin, että mullahan alakaa loppua ainhet. Ei sitte muuta, ko ostohousut jalakhan, niinkö hevosmiehet tapaa sanua.

Tienvarthen sitte autua orottahan. Sitte se tuli ja sielä oli 4 sakemannia kyyrisä.Peräkylästä olivat lähtenhet Sannan putiikkia kassohan. On niilläki huvitukset. Sinne ne meni ja met jatkomma kuskin kans kahesthan Muoniihon. Sielä sitte istuskelehan kuppilhan. Sitte, ko oli sopivasti kello jo reilun vartin yli kaks, ni töyttäsin S-markethin. Ostelin tarvikheita ja sitte hiippasin Seolle. Sielä jutustelin Öhmanin  ja vaimonsa kans.Orottelin bussia. Kello tuli kolome, nyt sitte Ilmolan äijän kans puhuthin ja se sano, että muuta Muoniihon. Eikä autua vieläkä näkynny. Menin sitte ulos ottahan raitista ilimaa.Kello oli jo melekhet neliä, ko soitin yhthen numerhon ja tilasin pirssin. Sieltä sitte viimen yks lupas tulla ja se oli se Hirsikankhan taksi.

Samalla ko pääsin taksin penkille, ni Eskelinen pyhkäsi tulehan Kittilästä päin.YVL. Ei muuta, ko taksilla tänne.95,02 oli hinta.

Täälä laitoin tavarat kaaphin ja selasin nettiä. Sitte huomasin, että alakaa olla kello sen verran, että sauna pitää laittaa kärventyhän. Pistin sen päälle ja juttelin lentokenttäukon kans ja samalla sitte Eskelinen pyhkäs vauhilla kohti pohojosta.Vielä se oli hyvästi myöhäsä . Toista tuntia.No, eipä ollu siihen kyythin menemistä. Mahto josaki porukka ihimetellä, että misä se auto viipy.

pirssi.jpg