Solis sitte sillan osia tuotu paikalle tänne kylälle. 42x8,5 metriä ja niitä peräkkäin tulee pari kappaletta ja siihen sitte rakennethan kansi päälle. Osat tuli Ylivieskasta Ruukilta ja Kokkolasta näy tuo firma olevan joka kulietteli osia.

pro16.jpg

Käy vähän pieneks risteysalue.

pro20.jpg

Onneks on autosa kuski , joka kääntelee rattia ja takapääsäki kääntyvät pyörät.

pro22.jpg

Näitä oli kaks kappaletta näitä "rekkoja".

pro18.jpg

Ketjut oli kyllä ny hyviä olemasa.

pro19.jpg

Sinne se vain kyllä kääntyy.Se ensimmäinen oli jo paikalla orottamasa tätä perhän ja sitte ne liukuu siellä maatukien päällä kohalhensa.

pro15.jpg

Tämä oli vähän kinkkisempi tämä toinen, ko oli aavistuksen matalampi, eikä kääntyvyys ollu yhtä hyvä kuulemma, ko toisella.

pro14.jpg

Vielä vain pakkia..

pro23.jpg

Kolomhen suunthan oli tie suliettuna.

pro2.jpg

Yrittivät liika lyhyvällä luiskalla. Tämä oli matalampi lavetti ja jäi mahasta kiinni.Ei muuta, ko takasi ylös ja sitte kaivethan lisää.

pro6.jpg

Välillä sitte annethin mennä joka suunta tyhyjäks, että ei kilometrien jonoja tuu.Oli kyllä mahtavat jonot vähän joka puolelle.Eihän täälä kuulemma oo liikennettä. Joirenki etelän ihimisten mukhan. Kyllä sieläki joku norski yritti väkisin tunkia pitkin pyörätietä, mutta liikkenthenohojaaja anto  äkäsen lähön sieltä.Ja met Paavon kans seisomma sielä eesä, ko paremmatki.Jokku haluaa aina etuilla.Pitkälle yöhön meni se loppuhomma, ko äijät tuli yöllä vasta kylätalolle nukkuhan ja ihan justhinsa lähtivät sieltä ajelehan pois.

Niin, ettei mitään ihimhellistä taaska oo tapahtunnu.