Ihan pyörällä, ei syömällä. Meinasin ensiks lähtiä pohojosta kohti, mutta  tuntu siltä, että sieltä olis palatesa vastatuuli, ni lähin Sonkaa kohti.

Sielähän oliki kovat kyselyt, että joko naapuri muutti. Myöntävästi vastasin. No mitäs sinä meinaat? Sitte tuli kysymys? No, ka mitäpä sitä maalaispoika.

Jonku aikaa sielä istuskelin kaffilla ja lähin polokehan takasin. Kylläpä oliki liikennettä.

Palatesa pysähyin parisa paikkaa kuvailehan.

Eloisaa%20kuuta3.jpg

Eloisaa%20kuuta1.jpg

eloisaa%20kuuta.jpg

Eloisaa%20kuuta2.jpg

Eloisaa%20kuuta4.jpg

Eloisaa%20kuuta5.jpg

Seuraavaks menin  sitte laavulle. Sielä oli taas peltiloota ja vihko hukasa. Paikalla puolalaispariskunta (vieläki) poikansa kans. Aloin sitte kansainvälisillä käsimerkeillä utelehan siittä ja se mies näytti, että sielä ulukopuolella katon alla se on. Ihan ylhäällä. Minä sitä ihimettelin. Se otti kännykän ja translaattorilla näytti sitte, että se on sen pojan takia.Ettei se sitä ala palottelehan.Tms.Ok sitte. Sitte jatkoin matkaa mökille.Sieltä tuli jo menomatkalla komia kettu tien yli. Eli se oli sielä kaivellu. Hyvä tietää.

Eloisaa%20kuuta6.jpg

Piti ihan heittää tuollekki vähän vettä. Parille muullekki kasville. Join itekki sielä vettä ja vaihoin kalenterhin kuukauren.

Tänne sitte ja suihkusa piti käyrä. Sen verran oli lämmintä reissusa.

Parikymmentä astetta on vielä molemmilla puolin talua mittareisa. Kaks moottoripyöräilijää tuli yöks talolle.Toinen Kotkasta ja toinen jostaki Satakunnasta. Tarkemmin en asiaa kyselly. Semmosta menua täälä.