On sitte ollu sitä ja tätä ja pakkasta enimmäkshen.On käyty kaupoilla ja sielä sun täälä ja tuolaki kävin.

talo.jpg

Naapuri kävi omilla asioilhan, ni minä sitte istuskelin tuola. Sitte taas vähän ajan päästä oli menua sielä maalikylällä paikasta A paikhan B ja sitte tais vielä C ja D olla ohojelmasa.Tännekö oli päästy, ni sitte vielä paikka T piti kävästä kans.Yhesä paikasa piti kaks reissua kävästä. Sittepä oli lystiä istuskella liimapyssy kourasa ja kyhätä tuota.

kuusi11.jpg

Tuli mitä tuli, mutta kai seki kuusesta käy? Nyt on sitte ilima lauhtunnu. Ei oo ihan kymmentä astettaka pakkasta. 4 charteria oli taas käväsemäsä kentällä.Luntaki on muutama sentti tullu. Ennen saunomista käväsin kartanolla vähän kolaamasa. En tuommosen hötyn takia lähtenny linkua hakehan.

Ihime ja kumma. Kylätalolla oli kunnon lämmöt vieläki päällä. Oppivat luultavasti, ko eteisen patteri oli "jääsä"!! Eikö sitä kannata talavella lämpyä kierrättää putkisa, ettei tuu isoja vahinkoja?

Mitäs muuta? Saa nähä tuleeko vielä enemmän lunta, vai jääkö vain tuohon mitä nyt on tullu.Kännykkä ei tykänny Porokellosta, ko oli heittänny sen veks päivityksesä. Taas yritin uuresthan asentaa, mutta ei onnistunu.Sitte viimen pääsin sinne sivulle, mutta ei kelevannu enää meikäläisen tunnukset, eikä antannu uusia tehä. No, eivät sitte enää kyttää meikäläisen liikkumisia tiellä.