Olin sitte heti pian heräämisen jälistä sillä meiningillä, että mökillä käyn.

Niinkö sitte lähinki sinne. Oli se vain aika hämärää. Meinasin, että meen iliman lamppua, mutta ko tihiämpi puska alako, ni lamppu tuli kyllä käythön.Näki sitte lumen alta suurinpiirthein sen vanhan pohojan mitä pitkin tallusteli lumikengillä.

7.1.20.jpg

Ihan sielä mökillä alako jo näkehän.

7.1.20.1.jpg

Käytin tuotaki sen verran, että sai lievää tunnelmaa kuvhan.

7.1.20.2.jpg

Niin joo. Täälähän oli ihan talavi. Reilut 60 senttiä lunta oli polun vierellä.. Sitte vielä meinas alakaa satelehan vettä. Meinas mennä raskhaks. Jätin sitte lapiohommat juhannusaathon.(hih).  Otin sitte kynttilänjämiä kans muovipushin, että eukko saa "keitellä" ulukotulia. Takasin tullesa ihan märkää tavaraa tuli alas. Ei ollu kovin hyvä luisto pyörätiellä.Sitte, ko olin päässy kothin laitoin kaffia ja josaki välisä tipahutin kameran lattialle.

IMG_20200107_121739.jpg

Ei tuo zoomi oikhen tykänny moisesta kohtelusta.

IMG_20200107_121042_BURST001_COVER.jpg

Pakko yrittää ite sitä fiksata. 6pientä ruuvia irti ja kannet pois.Sittepä vain uteliihana tutkailehan mahollisuuksia. Aikansa, ko rusteli, ni menihän se zoomi ojennukshen.

IMG_20200107_221645.jpg

Kyllä se vielä pelaa ja zoomiki menee sishän ja ulos, ko entisen isännän...no se.

IMG_20200107_221729.jpg

Pikku naarmu tuli zoomin nokhan, muttei haittaa kuvaamista. Pari testikuvaa .

repair.jpg

Salaman kans.

repair1.jpg

Iliman salamaa. Sanothan, että " käy ja kukkuu" sano Taipaluksen Heikki. Se oli yks asekauppias.Tein jonku verran ase ja patruuna kauppaa Heikin kans. Oli hyvä palavelu ja asiantunteva mies . Vaimonsa kans osas homman.

No niin. Tuomileherosaki kävästhin ja yks bambi kävi sielä sapuskalla navetan eesä.Taas oli jännä juttu, ko jätin ravit pois illan ohojelmasta. Vähän lunta lykkäsin, että pääsee ees porthailta kartanolle.Suihkusa vain käväsin sen päälle. Mitäs sitä muuta.Renkipoika, sano "Huuskos-Seppo". Johan sitä taas oliki .