Heti tuli uinuttua sängyn pohojalla pitkälle päivhän.Eipä ollu mihinkään kiirettä.Pari muijaa kävi kylätalollaki. Sitte ne lähti pois ja kohta tuli viesti, että voisikko tarkistaa, että jäikö heillä valot sinne käytävälle. No, eipä ollu jäänny.

Tuuliki riepotteli lehtiä puista. Riistakamerasaka ei ollu isoja ihimheitä. Joku nahkatukka tiputtelemasa linnulle pihilajanmarioja. Saa nähä onko se tänä iltana, tai yönä sitte käymäsä sielä.

Eteläsä vain näkyy olevan suurempi "rauranlasku". Niin sitä joskus tuli kuultua, ko nuita purkauksia oli muuhallaki, ko villatehthan uunin alla.

Kämppääki on tullu jonku verran lämmitettyä.Eipä tuo palion tunnu, ko tuulee nuista harvoista seinistä melekhet läpi. Keittiösäki  ko yhen laatikon avaa tiskipöyrän vieresä, ni johan alakaa olla ko jääkaappi.

Ravejaki tuli seurattua.Porukka kitisee, ettei näy kunnolla, ko pätkii koko ajan. Eipä pätkinny kertaaka tänä iltana.Kokeilin toista selainta ja se tuntu toimivan. Selostaja Hyvönenki kitisi, että on pätkinny jo kauan aikaa. Joopa joo.

Maanmittareita pyörii pitkin kylää kuulemma. On ne saannu aikhanki jotain. Ei kyllä kuulu mulle mitenkään, ko ei oo maata muuta, ko vähän kynnen alla joskus.

21.9.21.1.jpg

Vähiin käy ennenkö loppuu.

21.9.21.jpg

Siinon muutama puu hyvällä alulla. Mäntyä, kuusta...jne. Ötyä.